Вијести, Регион

Горан Керкез позвао војску и полицију Србије да уведу ванредно стање

НАЈАВИО ДА ЋЕ 9. АПРИЛА ДОЋИ У СРБИЈУ ДА БРАНИ СВОЈ УГЛЕД И ОБРАЗ

      ГОРАН Керкез, који је осумњичен да је путем друштвене мреже Фејсбук претио премијеру Србије Александру Вучићу, преко свог профила је позвао грађане Србије на протесте и државни удар.

        Керкез, који је родом из Бањалуке и живи у Аустрији, написао је на свом профилу да је ово његова последња порука путем интернета. Он је поручио да 9. априла долази у Србију да лично брани свој углед, част и образ који су му укаљали и опомиње да га не покушавају спречити, јер се не боји ни хапшења, ни смрти.

        – Позивам Србски народ да ме сачека са Србске стране границе и да се почне окупљати већ у послеподневним сатима. Уколико ме зликовци покушају да спрече, позивам Србски народ да започне у целој Србији са свакодневним протестима, чији би циљ био позивање војске и полиције да изврше државни удар и уведу ванредно стање и похапсе све политичаре позиције и опозиције као и тајкуне који су у задњих 30 година издали и опљачкали Србски народ – наведено је у поруци.

Горан Керкез

Горан Керкез

Керкеза је у среду саслушала аустријска полиција након што је написао да организација „Црна рука Србије“, на чијем је челу, организује „јавни лов“ на Вучића, јер је покушао преко БИА да се освети Радомиру Почучи, који је као добровољац на ратишту у Украјини ухапшен 17. марта.

Глас Српске

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *