Вијести, Регион

ДВЕРИ: Већину пред Генералштабом чинили полицајци у цивилу

СВИМА ПЛАЋЕНИ ПУТНИ ТРОШКОВИ И ДОБИЛИ ПО ДНЕВНИЦУ – САМО ИЗ ЧАЧАКА СТИГЛА ДВА АУТОБУСА

  • Ово је најновији скандалозни начин искоришћавања државних институција у страначке сврхе Српске напредне странке и пример бесмисленог трошења државних пара у време лажне штедње

        КАКО Двери сазнају из редова припадника Министарства унутрашњих послова Србије, највећи део публике на обележавању годишњице NATO бомбардовања испред срушеног Генералштаба у Београду, чинили су полицајци у цивилу који су позвани из целе Србије како би чинили декор за Вучићеву приредбу и промоцију. 

        Наиме, у понедељак су полицајци широм Србије обавештени да се у уторак, 24. марта иде за Београд на терен. Није им речено који је разлог, само им је речено да крену у цивилу и не носе ни оружје ни лисице. Када су предвече стигли у Београд послати су испред Генералштаба да глуме масу кроз коју треба уз аплаузе да прође премијер Вучић.

        После 20 минута Вучићевог говора све се завршава и полицајци се враћају кућама.

        За ову страначко-политичку злоупотребу Полиције сваки полицајац је добио дневницу од 2500 динара и плаћене трошкове превоза. 

        Конкретно, Покрет Двери располаже информацијом да је само из Полицијске управе Чачак отишло два аутобуса. 

        Ово је најновији скандалозни начин искоришћавања државних институција у страначке сврхе Српске напредне странке и пример бесмисленог трошења државних пара у време лажне штедње.

        Посебно истичемо да је ово велико понижење и увреда за све српске полицајце, који нису завршили школе да статирају у медијским представама Александра Вучића, већ одржавају ред и бране народ и државу. 

         (саопштење Покрета Двери)

Вучићево обраћање испред Генералштаба

Вучићево обраћање испред Генералштаба

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *