Вијести, Регион

ДВЕРИ: Подржавамо политику Русије и формирање – Новорусије

ЈАЧАЊЕ МОСКВЕ ДОНЕЋЕ ДОБРО И СРБИЈИ И ОМОГУЋИТИ ЈОЈ ЕВРОАЗИЈСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ

  • Надамо се и желимо да пројекат Новорусије, који је овим референдумима започет, обухвати и Дњепропетровску, Харковску, Николајевску, Херсонску, Одеску област

         АМЕРИЧКИ поход на исток довео је Украјину, како су аналитичари и предвиђали, на ивицу грађанског рата. У ситуацији у којој профашистичке и пронацистичке паравојне формације учествују у вршењу власти у Украјини, једино решење које је остало рускојезичком становништву југа и истока Украјине био је референдум и потрага за сопственом државном судбином.

         Покрет Двери разуме поводе становника Лугањске и Доњецке области и због тога сматра да су ови референдуми били оправдани. Наиме, након државног удара изведеног у Кијеву – припреманог и активно подржаног од стране тајних служби одређених земаља Запада – а који су пратили и за којим су следовали бројни злочини над мирним грађанима, овакав исход догађаја и резултати референдума су очекивани.   

         Подржавамо став званичне Москве која полази од тога да ће практична реализација резултата референдума кренути цивилизованим путем, без икаквих рецидива насиља – кроз дијалог представника Кијева, Доњецка и Луганска.

         Надамо се и желимо да пројекат Новорусије, који је овим референдумима започет, обухвати и Дњепропетровску, Харковску, Николајевску, Херсонску, Одеску област.

         Обзиром на тренутну ситуацију у којој тзв. званични Кијев не одустаје од примене силе према мирним грађанима рускојезичног говорног подручја, штавише припрема и изводи акције у којима се убијају грађани – (поред осталог сетимо се само масакра у Одеси) – то ће стварање Новорусије бити једини начин да се заустави терор Кијева и да се на југу и истоку Украјине обезбеди нормалан живот.

         На тај начин ће бити исправљено рушилачко наслеђе прекрајања Русије, успоставиће се континуитет са вековима руске државности.

         Врло је могуће да ће и Придњестровље изнова интезивирати своје напоре у том правцу. То ће бити још један значајан корак у формирању мултиполарног света у коме ће и Србија моћи да се ослободи окупације Запада.

         Очекујемо да ће политички представници ЕУ што пре увидети разорне последице англосаксонског мешања у ситуацију у Украјини, у чему су и сами учествовали, тим пре што је снага америчке окупације европског континента у опадању, што се јасно види и по расту евроскептичких партија.

         Јачање Русије донеће добро и Србији и једино то биће светла будућност, у којој ће програм евроазијских интеграција Србије, који једино Двери од политичких опција носе, имати свој смисао, оправдање и резултате.

 

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *