Вијести, Регион

ДВЕРИ: Није случајно Брисел три сата пре затварања биралишта честитао Николићу

ДАНАС ЈЕ СВИМА ЈАСНО ДА ЈЕ АКТУЕЛНИ ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ

– ТАДИЋ ПОСЛЕ ТАДИЋА И ДА НАСТАВЉА ЖУТУ ПОЛИТИКУ

  • Између два круга председничких избора прошле године Томислав Николић је обећао да ће истражити ђурђевданску изборну крађу, али то није учинио ни за годину дана власти. Већ на овом примеру јасно је видљиво о каквом се политичару и Председнику ради: о изборном манипуланту и преваранту
  • Николић не само да је слагао да ће поништити „Боркове сапоразуме“, већ је отишао и корак даље од Тадићевог режима у предаји Косова и Метохије, у признању тзв. независности терористичке НАТО државе Косова, повлачењу границе са КиМ и комплетирању издаје

НА конференцији за медије, коју су у Председништву Србије поводом прве годишњице председничког мандата уприличили Председникови саветници за медије, говорило се о разним темама, али није било ниједног новинара да постави питање о неиспуњеним Председниковим предизборним обећањима.

Између два круга председничких избора прошле године Томислав Николић је обећао да ће истражити ђурђевданску изборну крађу, али то није учинио ни за годину дана власти.

Када му је прича о изборној крађи била потребна – тада ју је искористио и потом престао да говори о тој теми која му је суштински донела председнички мандат и спасла га од трећег узастопног изборног пораза.

Већ на овом примеру јасно је видљиво о каквом се политичару и Председнику ради: изборном манипуланту и преваранту, коме реч ништа не значи и који је спреман било шта да изговори зарад доласка на власт, а без било какве обавезе да нешто од изговореног и испуни.

То је права особа од бриселског поверења и није случајно Брисел три сата пре затварања биралишта Николићу честитао победу на изборима, дајући му овога пута предност над својим другим пуленом Борисом Тадићем.

Николић сада увелико враћа ову подршку гурањем Србије у ЕУ по сваку националну цену.

Још драматичнија изборна превара тиче се Николићевог обећања да ће када дође на власт поништити све договоре које је у Бриселу постигао агент туђих интереса Борко Стефановић на штету српских националних и државних интереса на Косову и Метохији.

Не само да није дошло до поништавања, већ се отишло и корак даље од Тадићевог режима у предаји Косова и Метохије, признању тзв. независности терористичке НАТО државе Косова, повлачењу границе са КиМ и комплетирању издаје. Да овде и не говоримо о обећаних 100 милијарди евра страних инвестиција и другим небулозама из Николићеве предизборне кампање, које се и сада настављају празном причом о привлачењу страних инвеститора.

Да је Томислав Николић Тадић после Тадића и да наставља жуту политику данас је свима јасно. Изнова се извињавати и клечати за Сребреницу, Србе у Босни и Херцеговини називати Босанцима, више волети Турску и Азербејџан него Русију – то чак и превазилази Тадића. Када се узме у обзир да је Николић дао мандат монструм коалицији СНС-СПС-УРС, за коју нико није гласао – годину дана његове власти најбоље се могу описати као превара до преваре и изневеравање свих кључних предизборних обећања.

___________________________________________

 

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *