Вијести, Регион

Двери: Да ли Гашић распродајом наоружања рашчишћава пут Тачијевој пешадији?

А ТАЧИ ВЕЋ НАЈАВИО ОСНИВАЊЕ „ОРУЖАНИХ СНАГА КОСОВА“ УЗ ПОДРШКУ САД И NATO

  • Драги пријатељи у ономе што је остало од српских оружаних снага – запитајте се: зашто се наша Војска сада убрзано разоружава и распродаје док пријатељи премијера Србије (Тачи и Колинда) звецкају оружјем, док цео свет са зебњом гледа небо над Украјином?
  • Вучићу – ово више није политика, ово више није време за јефтин маркетинг и клањање Немцима и Британцима – ово је време за превенцију геноцида који су нам најавили

        НАЈМЛАЂИ човек из последњe генерацијe мушкараца, грађана Србије, који су прошли обуку за одбрану земље сада има – 36 година. Министарство одбране управо оглашава продају 480 тенкова и хаубица, 220 оклопних возила, више од 20.000 пушака и пиштоља и велику количину друге опреме и муниције.

        Војска је – током поплава – показала да нема понтонске мостове и чамце за спасавање и да је цела њена инжењерија неспособна да заштити угрожене грађане и насеља. Да ли се још неко сећа шта то беше цивилна заштита?

        Истовремено Хашим Тачи уз подршку војске САД и NATO најављује оснивање „оружаних снага Косова“ у тренутку када се враћа из Пентагона.

        „Поглавник у сукњи“ Колинда Грабар Китаревић са места председника Хрватске у изјавама отворено Војводину издваја из Србије. При том, војска Хрватске има модерне борбене хеликоптере, авионе и тенкове.

        Украјина гори, уведене су санкције Русији, медијски је сатанизована и руска држава и народ и крајеви Украјине који се боре против NATO савезника који по Кијеву марширају уз нацистичка обележја.

        Хладни рат увелико траје, а све остало подсећа на време из предвечерја претходног Светског рата.

        Керамичар на месту Министра одбране у таквом времену распродаје тенкове, пушке калашњиков, радаре, тромблонске мине, вишецевне ракетне бацаче, ручне бацаче, противавионске топове – то је прецизнија спецификација најављене продаје из које се види да је ово наоружање које може да се користи у одбрани од нпр. Тачијеве пешадије за коју кажу да може да мобилише до 100.000 људи пошто исти не би долазили само са Косова и Метохије).

        Хиљаде шиптарских жена и деце (уз нешто мушкараца који су организатори група) панично беже са КиМ.

        Никада ни једна економска миграција није била овако брза и панична. Неки од њих кажу да се плаше непосредних ратних дејстава. Сигурно Гашићева војска, коју је наследио од Вучића, а овај од Шутановца и Тадића, не би уплашила никога па ни шиптарске бабе. Плаше се неког другог – онога ко им је организовао евакуацију пошто зна шта ће ускоро радити са својим „оружаним снагама“.

        Премијер Србије „са што мање војске и све мање земље“ А. Вучић уводи у Владу и доступност свим државним тајнама осведоченог „пријатеља“ Срба – Тонија Блера и његову агенцију „Toni Blair Associates“ иако се против Блера још воде кривични поступци пред нашим судовима.

        Британац Амадео Воткинс је био Тадићев саветник за „реформу“ Војске и као такав вршљао по Министарству одбране, а сада га Вучућ пребацује у МУП да исто тако реформише последње оружане снаге које имамо.

        Да ли је онда чудна распродаја оружја коју Вучићев министар ради у тренутку када се сви у свету наоружавају и спремају за одбрану?

        Очигледно је да када је некоме Тони Блер пријатељ и саветник онда су му Тачи и Колинда блиске и драге „комшије“.

        Подсећамо оне честите људе и патриоте које су остале у нашим оружаним снагама (или ономе што је од тих снага остало) да се сете како су кнез Павле, Драгиша Цветковић и други „реформатори“ баш 1940. године драгом им пријатељу Мачеку дали Бановину Хрватску и право да стави 100.000 Хрвата под оружје.

        Ти „оружани пријатељи“ су маја следеће године организовано убијали Србе где год су стигли. Павелић и два камиона усташа то сами никако не би могли.

        Е па, драги наши пријатељи, у ономе што је остало од српских оружаних снага запитајте се зашто се наша Војска сада убрзано разоружава и распродаје док пријатељи (Тачи и Колинда) пријатеља премијера Србије (Тонија Блера) звецкају оружјем, док цео свет са зебњом гледа небо над Украјином

Двери: Да ли Гашић распродајом наоружања рашчишћава пут Тачијевој пешадији?

Двери: Да ли Гашић распродајом наоружања рашчишћава пут Тачијевој пешадији?

Вучићу – ово више није политика, ово више није време за јефтин маркетинг и клањање Немцима и Британцима – ово је време за превенцију геноцида који су нам најавили.

(саопштење Покрета Двери)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *