Вијести, Регион

ДСС: Вучићу, где су софистициране ракете, фабрика чипова и „српски Мерцедес”?

ВЛАСТ СЕ БАВИ БЕСКРУПУЛОЗНОМ МЕДИЈСКОМ МАНИПУЛАЦИЈОМ СТАНОВНИШТВА СРБИЈЕ

         КАДА се непостојећи послови представљају као сензационални допринос Владе развоју српске привреде, онда се ради о бескрупулозној  медијској манипулацији становништвом од стране власти – упозорила је Демократска странка Србије.

         Примери таквих манипулација су бројни: фабрика чипова – највећа инвестиција у историји Србије, производња софистицираних ракета, арапски терени за поло на српским ливадама, па и „Београд на води”…

         Типичан пример је промоција тзв. „српског Мерцедеса”, на чији је прототип знак „Мерцедеса” поставио лично садашњи председник Владе.

         Тада је речено – подсећа ДСС у свом саопштењу – да се ради о великом и важном дану за Србију, великом и важном сигналу поновног раста српске индустријске снаге, инвестицији „Мерцедеса” у Србији, да је тај аутобус  понос Србије, да ће се продавати у свим земљама региона… да ће уговор о пословно-техничкој сарадњи Икарбуса и Мерцедеса бити потписан до краја марта…

         Данас, пет месеци касније, јасно је да се не ради о инвестицији „Мерцедеса”, аутобуси се не склапају, нити је потписан уговор, нити је извесно да ће икада бити потписан, јер ће да се закључи тек ако се појави макар један купац „српског Мерцедеса”. А до сада – није!

ДСС: Вучићу, где су софистициране ракете, фабрика чипова и „српски Мерцедес”?

ДСС: Вучићу, где су софистициране ракете, фабрика чипова и „српски Мерцедес”?

У 18. веку привиде напретка – „Потемкинова села” – градио је кнез Потемкин да би задивио и преварио владарку, царицу Катарину II.

Данас у Србији владари стварају привиде да би задивили и преварили народ – закључила је ДСС.

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *