Регион

ДСС: Србија је у време наше владе била три пута мање задужена него данас под Вучићем

СТРАХ, МРЖЊА И ЛАЖИ ВУЧИЋЕВИХ ДОБОШАРА – ЗОРАНЕ МИХАЈЛОВИЋ И АЛЕКСАНДРА ВУЛИНА

  • ДСС је и даље против уласка Србије у ЕУ, али никада није водила антиевропску политику. Србија била у завади са целим светом, изолована, под санкцијама и уништавана у време када је на власти био садашњи председник Владе Александар Вучић. То што је Вучић ранију политику изолације заменио садашњом политиком колонизације Србије – ствари ни мало не мења

        ЗОРАНА Михајловић и Александар Вулин, добошарски тандем Александра Вучића, изнели су грубе неистине о политици Демократске странке Србије и коалиције Двери-ДСС.

        Тврдња Зоране Михајловић да је Демократска странка Србије „против Европске уније“ није последица мањка памети, већ вишка дрскости. Она ипак добро зна да ДСС није против ЕУ, већ против уласка Србије у ЕУ, што је огромна, суштинска разлика.

        Још бесрамнија је њена изјава да „ДСС води Србију у изолацију и угрожава економске интереса наше земље“ и да је „Србија већ једном видела резултате антиевропске и авантуристичке политике ДСС“.

        Подсећамо „заборавну“ Зорану Михајловић да Демократска странка Србије никада није водила атиевропску политику и да је Србија била у завади са целим светом, изолована, под санкцијама и уништавана у време када је на власти био садашњи председник Владе Александар Вучић који јесте водио такву политику, а да је из изолације изашла када је та власт смењена и на њу дошла ДСС.

        То што је Вучић ранију политику изолације заменио садашњом политиком колонизације Србије – ствари ни мало не мења.

        Хајат-левичар Вулин је свој допринос поплави лажи дао невероватном изјавом да „ДСС и Двери заборављају да кажу колико је у врeме њихове власти фабрика угашено и колико радника отпуштено“.

        Лажни левичар веома добро зна да Двери нису никада учествовале у власти, а да је у периоду владе ДСС запосленост била рекордна, раст БДП био просечно 5,4 %, буџет био у вишку, задуженост смањивана и била више него троструко мања него данас… Ако се већ, за разлику од ДСС који говори о садашњости и будућности, бави прошлошћу, онда га подсећамо да се време ЈУЛ-а, чији је оснивач, памти по изолацији, политичким убиствима, стварању тајкуна и економској пропасти Србије.

        Па зашто онда лаже? Зато што се хајат-левичар Вулин бави тиме шта је ко стекао, а грађанска десница тиме како је неко нешто стекао.

ДСС: Србија је у време наше владе била три пута мање задужена него данас под Вучићем

ДСС: Србија је у време наше владе била три пута мање задужена него данас под Вучићем

То је довољан разлог за његов страх и мржњу, довољан разлог за наду поштених.

(саопштење Демократске странке Србије)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара