Вијести, Регион

Дошло дотле да у Србији на „европском путу” полицајци краду и чувају разбојнике

МУП ПОХАПСИО 12 ОСОБА МЕЂУ КОЈИМА И ТРИ СВОЈА ПРИПАДНИКА ЗБОГ ТЕШКИХ КРАЂА И ПРОИЗВОДЊЕ И ПРОДАЈЕ ОРУЖЈА

        ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова (МУП) Србије ухапсили су 12 особа, међу којима и три полицајца, због сумње да су починили разбојништво, тешку крађу, производили и продавали оружје и експлозивне материје, саопштено је из МУП-а.

        Како се наводи у саопштењу, ухапшени су полицијски службеници М. К. (31) из Београда, Д. Т. (32) из Београда и М. П. (29) из Владичиног Хана, као и М. Б. (29), М. Т. (31), М. В. (32), Н. Н. (45), Т. А. (33), З. Ј. (33) и Н. А. (29), сви из Београда, Б. Б. (26) из Чачка и Д. А. (32) из Смедерева.

        Сумња се да су полицајци и М. В. обезбедили оружје, а потом са М. Б, М. Т. и још једном особом за којом полиција трага, организовали разбојништво, на бензинској пумпи у Сурчину, 3. септембра 2014. године.

        Такође се сумња да су разбојништво починили М. Б, М. Т. и особа која је у бекству, док су припадници полиције патролирали сектором на којем су иначе распоређени и чували стражу.

        Након тога, у близини куће полицајца М. К. пронађен је „голф 2”, са аутоматском пушком и пиштољем, којим је извршено кривично дело.

Дошло дотле да у Србији на „европском путу” полицајци краду и чувају разбојнике

Дошло дотле да у Србији на „европском путу” полицајци краду и чувају разбојнике

Полицајци М. П, Н. Н, Д. А. и Б. Б. се сумњиче да су у дужем временском периоду извршили више тешких крађа из фирме, у Улици омладинских бригада из које су однели већу количину бакра и електро-материјала.

(Бета)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *