Вијести, Регион

ДОДИК: Терористички напад у Зворнику није био изолован случај

        ПРЕДСЕДНИК Српске Милорад Додик рекао је да недавни терористички напад у Зворнику није био изолован случај, те оценио да и данашња лажна дојава о бомби у тој општини представља метод узнемиравања и да је апсолутно јасно да ће се и даље користити такве методе.

        Председник Српске је напоменуо да је пажљиво изабрана станица Полиције Републике Српске да се изврши терористички напад, убије полицајац и унесе нестабилност, пре свега у јавности.

         „Наша полиција је веома активно деловала и она данас представља сигурно један од најважнијих фактора укупне стабилности у самој Републици Српској и ми ћемо наставити да развијамо њене капацитете“, рекао је Додик за Радио-телевизију Војводине.

        Када је реч о данашњој лажној дојави о бомби у Зворнику, Додик је указао да и то, на неки начин, представља узнемиравање, а поготово у Зворнику који је „хтели не хтели, ипак ровит“.

Председник Републике Српске Милорад Додик

Председник Републике Српске Милорад Додик

„У том погледу је апсолутно јасно да ће се и даље користити такве методе. Пре неколико дана је и у Градишци била дојава да је у школи постављена бомба, па је извршена евакуација. Када то чешће имате онда почнете да се некако навикавате да живите с тим, али напросто ћемо видети начин како ћемо се томе супротставити“, истакао је Додик.

Срна

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *