Вијести, Регион

Додик: Српска – национални интерес Срба

Козарска Дубица – Кандидат СНСД-ДНС-СП за предсједника Републике Српске Милорад Додик изјавио је вечерас да је постојање Српске национални интерес Срба и да би, без обзира колико је живот данас тежак, био још тежи да нема Републике Српске.

Додик: Српска – национални интерес Срба

„Не смије нико да не воли Републику Српску без обзира колико му је живот тежак. Градити друштво није ни мало једноставно, ни лако. Не смије се изгубити повјерење у институције јер се тако губи повјерење у Републику Српску“, поручио је Додик члановима и симпатизерима СНСД-а на централном предизборном скупу те странке у Козарској Дубици.

Он је додао да се снага народа изражава снагом институција и подсјетио на низ инфраструктурних и других пројеката које је СНСД реализовао у тој и свакој другој општини Републике Српске.

Додик је позвао бираче у Козарској Дубици да гласају за кандидата за српског члана Предсједништва БиХ Жељку Цвијановић и друге кандидате СНСД-а, који ће наставити да дјелују на јачању и заштити Српске и њених институција.

Он је подсјетио да Српска раније није имала ниједног међународног пријатеља, а да се данас успјешно сарађује са Русијом, Израелом, Србијом као матицом и другим државама.

Цвијановићева је поручила члановима странке и симпатизерима СНСД-а у Козарској Дубици да на предстојећим изборима бирају побједнике и државнике, одговорну и народну власт какву представља СНСД.

Додик: Српска - национални интерес Срба

Додик: Српска – национални интерес Срба

„Овако се окупљају побједници, који никада нису издали свој народ, а они други јесу када су преносили надлежности и финансијску сувереност са ентитета на БиХ. То је национална издаја“, поручила је Цвијановићева.

Носилац листе СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ Никола Шпирић изјавио је да осам година владавине СНСД-а са предсједником Милорадом Додиком представља период политичке стабилности у којем су реализовани бројни капитални пројекти.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Пантелија Ћургуз изјавио је да политички концепт СНСД-а и коалиционих партнера даје највеће гаранције за развој и очување Српске и нагласио да не постоји ништа што је од тога важније.

Ћургуз је поручио да му је драго да је град у коме живи показао поштовање према предсједнику Додику и кандидатима СНСД-а.

„Вјерујем да ће ови људи, који су већ стасали у државнике, добити подршку 12. октобра“, рекао је Ћургуз.

На скупу су говорили и кандидати СНСД-а за посланике у Народној скупштини Српске Јовица Шуман и Јелена Губић Лужија, потпредсједник Општинског одбора СНСД-а Козарска Дубица Драган Матаруга и носилац листе за Народну скупштини у изборној јединици један Драго Тадић.

Извор: Глас Српске

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *