Регион

Ђоковић: Свети Сава је био уз мене до победе!

novak-fb-sveti-sava-1359311805-259347

Новак је раније данас по четврти пут у каријери освојио Аустралијан опен.Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да му је Свети Сава помогао да дође до тријумфа на Аустралијан опену.

Ђоковић је раније данас по четврти пут у каријери освојио Аустралијан опен. Српски тенисер је одлучио да се обрати фановима за подршку током Ози опена.

“Драги моји пријатељи, ево ме најзад у кревету после неколико лудих сати. Имао сам брдо интервјуа за ТВ и новине, али још нисам стигао вама лично да се обратим. Не брините, никако вас нисам заборавио.

А и некако вама морам посебно да се обратим – ипак се ми најбоље разумемо, на нашем језику. Прво да вам честитам свима Светог Саву, нашу школску славу. Верујем да су многе школе ових дана припремиле лепе приредбе за родитеље и породице. Свети Сава је данас био уз мене, све до победе!

Још ме држи узбуђење и верујем да ће то трајати данима. Волео бих да имам мало више времена да се опустим и дозволим себи да уживам у овом успеху, али тенис је врло брз спорт како на терену, тако и ван њега. Одмах пакујем торбе и морам да идем даље…

Следећа станица је Белгија и Дејвис куп. И верујте ми, једва чекам!

А до тада, да се мало осврнем на протеклих пар недеља и сумирам утиске како вама, тако и себи.

Иако сам био јако далеко, чак у Аустралији, нисам се осећао ни мало усамљеним. Имао сам тим који је увек био уз мене и помагао ми да будем спреман за мечеве, а имао сам и вас и вашу подршку од почетка до краја. Хвала вам што сте долазили у толиком броју да ме гледате!

Знам да вечерас није било довољно карата да сви уђете на стадион и пратите меч, и хвала вам што сте упркос томе били испред и навијали. Чуо сам вас и пуно ми је значила ваша подршка! И срећан сам што ме је тенис повезао са милионима људи широм света, што могу да их инспиришем да почну да се баве спортом и боре се за своје снове.

Лепо је што нас све спаја љубав према тенису, а заједно можемо да учинимо дивне ствари! Да ширимо љубав, мотивишемо људе да буду бољи, да раде, уче, баве се спортом…

Имамо велику моћ.

Још једном бих желео да вам се свима захвалим на непроспаваним ноћима, на великој подршци и љубави коју ми шаљете. Знам да вас моји успеси радују и инспиришу, па ми је то додатна мотивација да будем још бољи. А ова година је тек почела, велике ствари нам тек предстоје… већ од сутра ујутру”, навео је најбољи тенисер света на Фејсбуку.

Коментариши чланак

Коментара