Вијести, Регион

Цвијановић: Бањалука повезана са свјетским дестинацијама

БАЊАЛУКА, 1. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ – Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић сматра да ће новоотворена авио-линија компаније „Ер Србија“ омогућити повезивање Бањалуке, преко Београда, са европским и свјетским дестинацијама.

 
Цвијановићева је поздравила одлуку компаније „Ер Србија“ да уведе редовну авио-линију Београд – Бањалука, чиме је испуњен један од закључака раније одржане заједничке сједнице Влада Републике Српске и Србије.

Жељка Цвијановић, премијер РС

Жељка Цвијановић, премијер РС

Премијер Српске и министар саобраћаја и веза Недељко Чубриловић разговарали су данас у Бањалуци поводом успостављања авио-линије са министром саобраћаја Србије Александром Антићем, директором „Ер Србије“ Данетом Кондићем и директором Аеродрома Бањалука Мирославом Јањићем, саопштено је из Бироа за односе с јавношћу Владе Републике Српске.

Стујардеса на београдском аеродрому, пред почетак лета

На београдском аеродрому, пред почетак лета

Представници компаније „Ер Србија“ упознали су Цвијановићеву са планираним активностима и инвестицијама ове компаније у наредном периоду.

Према планираном зимском реду летења, који важи од сутра до 29. марта 2014. године, поласци из Београда за Бањалуку биће у 14.00 часова, а поласци из Бањалуке за Београд у 15.30 часова.

Цијена повратне карте са свим таксама од Београда до Бањалуке износи око 89 евра.

 

Извор: СРНА

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *