Регион

Црвени монархизам, последњи идиотизам!

petar-milatovic1

Народе, нешто се опасно иза брда ваља кад се републиканци куну у мртвог краља!Како се не прониче у перфидну превару?

Комунисти су нелегално развластили легалну Краљевину и протерали Краља забранивши му повратак у Отаџбину. Комунистички синови враћају Краљеве посмртне остатке у намери да лицемерно уберу политичке поене, сипају прашину у очи народу због нациналне велеиздаје на Косову и Метохији, најсветијој српској тапији!

С друге стране, комунистички синови који су вратили посмртне остатке блаженопочевшег Краља Петра Другог Карађорђевића дрско су тестирали цео српски народ.

Наиме, била је то идеална прилика да монархистичка Србија УСТАНЕ и каже неокомунистима: – С огњиишта милог бежи ми куго!Да монархистича Србија то искористи као повод да са политичке сцене одува неокомунистиче републиканце.

Уместо тога монархистичка Србија је дочекала да један Ивица Дачић, који продаје Косово и Метохију и који се пре неки дан залагао за повратак споменика Брозу у Ужицу, говори како је монархија добра за Србију.

Веће понижење монархистичка Србија није могла да доживи, а ви мислите шта год хоћете!Комунисти и неокомунисти кажу: није важно ко враћа краља, важно је да се краљ вратио.Врло је битно ко враћа посмртне остатке свргнуог и прогнаног Краља!Не могу Краља да враћају комунистички синови кад су им очеви протерали Краља.

Било би у реду да су синови јавно признали зликовачку грешку њихових комунистичких очева. Али нису, него гракћу : Срби смо! Па Србин је, пас им гонио мајку, и онај Ристић који јеу Подгорици силовао и запалио четворогодишњу девојчицу у подруму! И он је Србин! Је ли требало тог зликовца амнестирати зато што је Србин?

Док год Срби не разлуче намеру од смисла и узрок од последице, манипуланти ће манипулисати. Неће ме изнненадити ако сутра и Јелена Карлеуша, кћерка комунистичког обавештајца и тешки атеиста, почне да метанише полугола у Храму Светога Саве!

Тако је то кад црвени монархизам постане најгори идиотизам!

Коментариши чланак

Коментара