Вијести, Регион

Црногорски Радикали: Нека о нашим интересима не брине велеиздајник Николић

„ПОГОТОВО ШТО ЈЕ ЋУТАО КАД СЕ ЂУКАНОВИЋ СРЕО СА КОМАНДАНТОМ ОВК ХАШИМОМ ТАЧИЈЕМ“

        „НЕКА Томислав Николић не брине о нама, јер ако смо дошли до тога да о нама брине велеиздајник Србије, онда боље да нас нема”, поручили су председнику Србије из Српске радикалне странке (СРС) у Црној Гори.

        У саопштењу СРС на изјаву Николића, након састанка са лидером Нове српске демократије (Нова) Нове Андријом Мандићем, наводи се да је председник Србије „погрешна адреса, када је реч о очувању српских националних интереса и идентитета”.

         „Тачно је то што је Мандић казао, да Срби имају највећи ослонац у матици, односно у Србији, али не у Николићевој влади. Поред велеиздаје коју је Николић заједно са Александром Вучићем починио према нашем лидеру, а свом куму Војиславу Шешељу, подсећамо да је и предложио српским странкама да уђу у власт са Демократском партијом социјалиста (ДПС) .

        То је био, најблаже речено, најсрамнији предлог који је икада упућен из наше матице, увреда за српски народу у Црној Гори“, наводи се у саопштењу координационог тела СРС у Црној Гори.

        Из те странке замерају Николићу што је, како наводе, „ћутао када се Мило Ђукановић састао у Подгорици са командантом ОВК-а Хашимом Тачијем“.

Црногорски Радикали: Нека о нашим интересима не брине велеиздајник Николић

Црногорски Радикали: Нека о нашим интересима не брине велеиздајник Николић

„Неће се ни Николић ни Вучић замерити Ђукановићу због Срба у Црној Гори. Једино ми сами, српске странке у Црној Гори, заједничким деловањем, уједињени, без подела можемо заштитити наше националне интересе и очувати наш национални идентитет“, закључује се у саопштењу координационог тела СРС у Црној Гори.

Извор: Факти.рс

Вијести о…: Да ли ће се данас Војислав Шешељ коначно појавити на Срећној телевизији? Да, ево га уживо!

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *