Вијести, Регион

ЧАСТ ОТАЏБИНЕ: О референдуму

ЧАСТ ОТАЏБИНЕ: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ о референдуму – Руководство Републике Српске да остане доследно у одлуци и истрајно у борби за наш биолошки опстанак

Српски народ и руководство Републике Српске не сме и не треба да се осврће на претње проверених и осведочених непријатеља нашег народа који и даље имају свој стари – нови циљ, нестанак српског народа са ових простора.

Стога позивамо руководство Српске да остане доследно у одлуци и истрајно у борби за наш биолошки опстанак. Такође позивамо народ Републике Српске да искористи своје демократско право и крвљу стечену слободу коју поседује и да псе позитивно изјасни на референдумско питање, јер нико нема право на калкулације и на компромисе када је Република Српска и њена слобода у питању.

Руководство Србије позивамо да се одупре притисцима и да без калкулисања подржи свој народ и руководство са друге стране Дрине кад је у питању референдумско изјашњавање, опстанак и јачање Републике Српске.

ЧАСТ ОТАЏБИНЕ: О референдуму

ЧАСТ ОТАЏБИНЕ: О референдуму

Многобројна борачко-ветеранска популација нашег удружења кад год су национални интереси у питању и одлучна и храбра државничка политика власти, на располагању је својој отаџбини.

Председник удружења ЧАСТ ОТАЏБИНЕ
генерал Родољуб Анђић

Извор: Част отаџбине

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *