Вијести, Регион

Београд на води, Србија у блату

Београд на води, Ниш у блату

Још једна предизборна кампања за избор посланика за републички парламент као главни адут има архитектонска чуда у Београду.

Док се Ниш и југ Србије гуше у свакодневном преживљавању, ишчекивању екипа из електродистрибуције које секу струју само онима који имају дуг до 5.000 динара, политички пигмејци како би рекао мој друг, сликају се са лидерима политичких странака који из Београда долазе само кад је кампања или кад дисциплинују своје страначке поданике.

Редом, СРС, СНС, ДС, СПС, ЛДП, НДС и коз какве јос С партије за своје представнике у Нишу имају ПОЛИТИЧКЕ ПОСЛУШНИКЕ који одлазе у Београд на климање главом, који се на листама ПОСТАВЉАЈУ за кандидате за народне посланике и којима је чињеница да су из Ниша или неког другог града јужне Србије само одличан основ  за подизање посланичких дневница.

Одгворност таквих представника Београдских политичких странака у Нишу према грађанима НЕ ПОСТОЈИ.

И, тако грађани, рецимо Ниша, слепо гласају за Београде на води, Торњеве на води и још каква архитектонска чуда, док се у Нишу чекају редови код вулканизера због кривих фелни.

Такозвани лидери наведених партија у Нишу не би добили ни по 100 гласова да испред њихових имена не стоје Вучићи, Дачићи, Тадићи и које какви „политички спасиоци“ и они то одлично знају, зато и ћуте!

Таква политичка структура политичара у Нишу која више и не везује пертле, неће никада донети напредак Нишу, ни југу Србије.

Београд на води, развојна шанса Ниша

Београд на води, развојна шанса Ниша

Када политичари свој однос са централама странака буду градили на основу упоришта у бирачком телу у граду из кога долазе, и то због резултата које су направили радећи за грађане своје грађане, тада ће заслужити моје поштовање и глас.

До тада господо, главни пројекат за развој Ниша биће „Београди на води“.

Извор: Јужне вести

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *