Вијести, Регион

Александар Вулин: Хашки трибунал жели да дестабилизује Србију и доведе до пада Вучића и његове владе

УВЕРЕН ДА ХАГ ТРАЖИ ШЕШЕЉЕВ ПОВРАТАК ЗАТО ШТО ЈЕ ВУЧИЋ РЕКАО ДА ЈЕ НАТО ИЗВЕО АГРЕСИЈУ НА СРБИЈУ

  • Нагласивши да говори као страначки лидер, Александар Вулин рекао и ово: Србију желе да дестабилизују оне земље које нису хтеле да дођу на обележавање годишњице бомбардовања и чије судије седе у судском већу Хашког трибунала

        МИНИСТАР рада Србије Александар Вулин оценио је да је одлука Жалбеног већа Хашког трибунала о повратку лидера Српске радикалне странке Војислава Шешеља у притвор, усмерена ка дестабилизацији Србије, рушењу владе и смени премијера Александра Вучића.

        Он је казао да судско веће одлуку о повратку Шешеља у Хаг није донело случајно и да је таква одлука донета, директно након премијеровог говора на годишњицу НАТО бомбардовања када је рекао да је то била агресија.

        Вулин, који је новинарима у Палати Србија рекао да говори у својству председника Покрета социјалиста, нагласио је да је заказана седница владе на којој ће покренути ово питање.

        Он је рекао да Србију желе да дестабилизују оне земље које нису хтеле да дођу на обележавање годишњице бомбардовања и чије судије седе у судском већу Хашког трибунала.

Александар Вулин

Александар Вулин

Вулин је казао да је он још у новембру, када је Шешељ пуштен из притвора, „молио Хаг“ да случајно не траже Шешеља, јер је предвидео да ће се ово десити.

Бета

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *