Вијести, Регион

Александар Поповић: Скривање истина о спаљеној Србији

ИЗЈАВА  ВИСОКОГ ФУНКЦИОНЕРА ДСС АЛЕКСАНДРА ПОПОВИЋА

        У ФЕБРУАРУ 2008. године Сједињене Америчке Државе, Велика Британија и њихови савезници покушали су да, разбојништвом, растуре једну државу.

        Да Србији, супротно међународном праву, отму Косово и Метохију.

Пожар у амбасади САД искоришћен да се сакрије истина о спаљеној Србији

        Управо је отимачима било важно да се прикрије истина, на ма који начин. Њима је, а не Србији, било важно да се, кроз слику о спаљеним амбасадама, сакрије слика о бомбардованој и спаљеној земљи.

        Нити је тадашњој српској Влади, нити опозицији било у интересу да се суштина о растурању једне државе замагли. За то су, за лаж и спиновање, мајстори Тони Блер, Алистер Кембел и остали њима слични ликови, они који су у Уједињеним нацијама тврдили да Ирак има хемијско оружје, они који су наоружавали Ал Каиду, они који су увели у хаос Либију, Сирију и Украјину и омогућили стварање тзв. „Исламске државе“.

        За седам година колико ДСС није на власти није се појавио ниједан једини доказ о умешаности странке или ма ког њеног члана у инцидент са амбасадама. Није ни могао, јер не постоји.

Александар Поповић

Александар Поповић

Постоји само спиновање западних амбасада и, нажалост, понекад, погрешно уверење некога у Србији да су обмане растурача наше државе истина.

Демократска странка Србија

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *