Вијести, Мишљења

ОТВОРЕНО О НЕОБЈАВЉЕНОМ РАТУ

Анти-Руска пропаганда, која се води у Њемачкој и осталим државама, које су чланице ЕУ, путем електронски медија и штампе, била би оправдана, да је Русија крива, за оно, за шта је оптужују.

Зарад тога, није на одмет да се подсетимо: На “Мајдану” Украјински фашисти побише своје грађане цивиле, да би лакше извршили пуч у Украјини, што је подржала Америка и ЕУ, иако је то био злочин против мира. А уједно и гажење и убијање УСТАВА државе Украјине, као и саме државе Украјине, каква је постојала прије првог пуцња са “Мајдана”, a којег испалише осведочени фашисти.

Убиства у Одеси и широм осталих регија Истока и Југоистока, Украјине, а која се ни до данас 30.7.2014.год. не заустављају. А на све те злочине (према властитим грађанима – цивилима, женама, деци и стрцима), од стране самопроглашене фашистичке власти, НЕМА, нити једне речи осуде, од стране Америке и ЕУ. Што указује на веома тесну сарадњу Украјинских фашиста-убица и Америчких и ЕУ политичара. Јер да није тако, зар би се десило обарање Малезијског авиона и гле дрскости, без икаквих доказа и чињеница, за то се ни мање ни више окривљује Русија и њен председник Путин. И уместо да се стане и говори чињеницама, Америчко-ЕУ фашисти постају још дрскији и безобзирнији, те појачавају Гебелсовску антипропаганду против Русије и председника Путина. И то свакодневно, путем електронских медија и штампе, а круна тога је увођење нових санкција Русији, од стране Америке, њених савезника и ЕУ, иако Русија, у рат, који бјесни Украјином, није директно умијешана.

Тужно, јадно и бједно је сазнање, да су се Америчко-ЕУ убице, фашисти, разиграли у сејању смрти и лажи, мислећи да за злочине које су до сад починили (широм планете: Ирак, Република Српска, Афганистан, Србија-СРЈ, Либија, Сирија и друге, а данас у Украјини), неће никада и никоме одговарати. Из тих разлога и јесу овако дрски према Русији, Руском народу и председнику Путину, који је до сада изузетно помирљив и одмерен, држећи на тај начин отворена врата за дијалог, изналазак мира и заустављање рата у Украјини. А уједно, предсеник Путин и његови сарадници држе и Русију, подаље, од директног пожара рата у којег би је Америка и ЕУ увукле. И то не директно против себе, не, они би то урадили на територији Украјине.

А да у том рату, против Русије, ратују осведочени и доказани фашисти-убице Украјинаци (које би и даље помагали Америка и ЕУ), који су немилосрдни у убијању руских грађана, са Истока и Југоистока Украјине. Из тих разлога, молим се Богу, да председнику Путину и његовим сарадницима, да знање, разум, смиреност, рационалност, одлучност, храброст и мудрост, како би из овог, Русији не објављеног рата (од стране Америке, НАТО-а и ЕУ), изашли као победници, и то са што мање људских жртава и свих других губитака. Јер ово медијско унижавање, блаћење, и вређање, Русије, Руског народа и председника Путина, код обичних грађана Европе и осталих становника земаљске кугле, према Русији, руском народу и председнику Путину, изазива мржњу, и тражи кажњавање. Е, зато се то мора, под хитно зауставити, јер тако се не изграђује мир у свету, напротив, то је пут у један страшан рат, за чији се исход, унапред, не може рећи, какав би био.

Овако лаже Запад...

Овако лаже Запад…

Русима и председнику Путину је то јасно, зато су још увек овако суздржани, али, да ли је то јасно Америчким и Европским политичарима, не знам, али видим једно, запалили су рат у Украјини, а сада би то да пребаце на Русију и председника Путина, што им засигурно неће проћи, не само код мене, већ ни код једног обавјештеног човека, без обзира на којем делу планете живео.

Извор: Милосав Миле Кнежевић

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *