Вијести, Мишљења

ОТВОРЕНО И БЕЗ МАСКЕ

Бар један глас истине. АЛИ.?! Истина је и да се ЕУ и Америка нису надали оваквој реакцији Руске Федерације и њеног руководства на челу са Председником, Господином В.В.Путином.

Као прво прошлогодишњи извоз ЕУ у Русију је био двеста и двадесет милијарди еура, (сама Њемачка је извезла осамдесет милијарди еура), за толику зараду (коју они (ЕУ), не могу ни на иједном другом тржишту зарадити), су се они (еуропски крвави НАТО-вци и „демократе“), препали. Јер, ако би дошло до санкција са којима су почели претити Русији, управо би ЕУ, била губитник. То би се веома брзо одразило на затварање. многих фирми у ЕУ. А то би изазвало гашење многих радних места  (по мојој слободној процени у целој ЕУ око двадесетак милиона у следећих годину дана), што би изазвало тешку економску и социјалну кризу, демонстрације, па и велике потресе у многим чланицама ЕУ, па и смјену многих политичких гарнитура, које сада врше власт. Е, зато овај глас истине (који долази од енглеског парламентарца), за мене је покушај тражења да се заустави срљање ЕУ у своју пропаст, (наравно и Енглеза), а у коју су заједно кренули са Америком, и НАТО-ом. А били су убијеђени, да ће посао у Украјини завршити као са Србијом. А њихов план је, отимање Украјине и стављање под своју америчко-натовсу и европску управу, којом би управљале фашистичке банде (издајници и честитих и поштених Украјинаца), које би они поставили на власт. Те би тако Украјину трајно одвојили од Русије, као што су то учинили са Косовом и Метохијом, а раније и са Книнском Крајином.

Трговинска размена Руске Федерације са ЕУ и САД

Трговинска размена Руске Федерације са ЕУ и САД

Међутим, Русија се није уплашила њихових најава санкција, односно, празних претњи, већ је још чвршћа и одлучнија да брани, (јер има са чиме, и са киме), своје угрожене суграђане, као и своје интересе, али и саму Руску Федерацију, од повампирених западних крвавих-демократа и њихових фашистичких банди из Украјине. Које се лажно представљају као опозиција. И да закључим, све и један досадашњи потез од стране Русије је исправан и зато и имају моју јавну подршку, да из овога, наметнутога „рата“, изађу, као победници.

Милосав Миле Кнежевић

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *