Вијести, Мишљења

Милосав Миле Кнежевић: ОТВОРЕНО И БЕЗ МАСКЕ

Ово признање Шредера (Канцелар Њемачке у време агресије на Србију) је крунско сведочење о злочину Америке и НАТО-а, као и појединих чланица ЕУ.

Е сада, да у Србији постоје политичари родољуби, Срби по имену и дјелу, они би знали шта им је посао. Уз ову изјаву, сакупити и безбројне друге изјаве, од безброј политичара, новинара, војника, официра, хуманитарних радника, љекара, тужилаца, и других који су били очевидци злочина над српским народом, од стране Америке, Нато-а и ЕУ, те то објединити у једну књигу-тужбу. Па под хитно поднијети међународном суду правде( који се исто налази у Хагу) тужбу, против злочинаца и захтјевати материјалну одштету за разарање Србије, а такође тражити и моралну сатисфакцију за жртве, али и породице жртава. а поред тога тражити и јавно извињење за извршену сатанизацију целог Српског Рода, као и материјалну надокнаду за душевне болове које је цео Српски род претрпио. А поред тога, тражити и кажњавање злочинаца који су испланирали, наредили и спровели агресију на Србију. А то све би требало и морало да се уради ( поднесе тужба, без обзира колико би она коштала и колико би суђење трајало), због нас самих, наше деце и будућег српског нараштаја, и напокон и зато, како би се са Срба, за сва времена, скинуло све оно што нам је непријатељ и злочинац урадио (сатанизовао нас ни за какву нашу кривицу), и неоправдано приљепио уз наше име, као етикету. А док се то, (те етикете), било којом званичном судском пресудом у нашу српску корист не деси, на нама и поколењима остаје етикета коју нам је наш непријатељ заљепио и коју не мисли добровољно да одлепи, јер га на то (одлепљивање) нико ни не присиљава ( не заборавимо то треба да ради држава Србија). Али пошто на србској политичкој сцене не видим да има таквих политичара, остаје ми да се овако огласим, и ово изнесем у писаној форми, као сведочанство, о домаћим издајницима-политичарима. Који и поред безбројних доказа и живих сведока (све странци и високи светски дужносници којима је савјест прорадила), нису ништа подузели или урадили, да се извојује правда за Србију и цели Српски Род. Који ће нажалост, морати чекати праве родољубе – политичаре. који ће ову, моју иницијативу, прихватити и смети спровести у дјело.

Бивши немачки канцелар Герхард Шредер

Бивши немачки канцелар Герхард Шредер

А до тада, остајем у нади, да сам бар обичним људима у нашем Српском Роду, као што сам и ја сам, изнео једну обичну али изводиву идеју, која ће морати чекати праве, неустрашиве, непоткупљиве, правдољубиве и истине жедне РОДОЉУБЕ. Које сем мене, чека и сав наш Српски Род.

С поштовањем, моја маленкост, српски песник за децу и одрасле,
Милосав Миле Кнежевић, раб Божији.

 

Видите и: Шредер признао: 1999. смо кршили међународно право јер смо бомбардовали једну суверену државу

(http://www.vijestio.com/vijesti/svijet/sreder-priznao-1999-smo-krsili-medjunarodno-pravo/)

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *