Вијести, Мишљења

ОБРАДОВИЋ: И даље не желим да нам децу уче да је хомосексуалност нормална

– Одлуку Апелационог суда доживљавам као компромис између савести судија и политичких притисака да пресуда мора бити осуђујућа – подвукао је лидер „Образа” Младен Обрадовић поводом пресуде којом је осуђен на четири месеца кућног затвора због наводног„ширења дискриминације“ уочи отказане параде срама 2009. године.

У његовој изјави даље се наглашава:

„Моји ставови остају непромењени и наставићу да их јавно износим и заступам.

Противим се одржавању такозване „Параде поноса“ као противуставне манифестације којом се нарушава јавни морал, безбедност и здравље грађана, шири нетрпељивост према Православљу и Србству и отворено угрожава будућност наше деце.

Као и огромна већина грађана Србије и Србских Земаља, не желим да нам децу уче да је хомосексуалност„нормална и позитивна“, не желим да држава, чији народ изумире, сваке године троши милионе из све празнијег буџета на параду срама, и не желим да мањина терорише већину.

Младен Обрадовић - српски поздрав.

Младен Обрадовић – србски поздрав.

Уверен сам да би доношење закона о забрани содомске пропаганде деци и омладини, уз забрану одржавања неморалних манифестација у наредних сто година, као у братској Русији, било делотворно решење за одбрану наше деце, породице и народа“.

Извор: Факти

„Не идите за већином, Бог је са онима који су у праву, а не са онима који су у већини.“
Свети Николај Велимировић

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *