Вијести, Мишљења

МОЈЕ ОТВОРЕНО ПИСМО, БРАЋИ, РУСИМА!

Срби у Србији не виде испред очију црно дању, а ни бело ноћу. Научени су деценијским испирањем мозга да наопако размишљају. Само они који су били под утицајем Запада или Истока,  Југа или  Севера, виде мало више и мало даље… Ево једног писма Србина са Северо-Запада…

МОЈЕ ОТВОРЕНО ПИСМО, БРАЋИ, РУСИМА!

Рат који није објављен

Медијски рат који се против Русије води, почео је оног тренутка од када је господин Председник В.В. Путин усправио Русију и зауставио њено пљачкање и разбијање. Медијски рат против Русије је некада слабијег, а некада јачег интензитета, све зависи од развоја догађаја у евро-азијској зони. Међутим, да се примјетити да је пропагандни рат против Русије, појачан, од Јануковичевог одбијања да се Украјина изјасни о припајању исте ЕУ. И од тада се медијски рат не стишава, а поготово пред Олимпијаду, и током њеног целог трајања, а да би опет кулминацију доживео, на, или од „Мајдана“. И ево, траје у истом облику и сада, док ово пишем, у свим прозападним медијима. Руси су: прљави, зли, изазивачи конфликта, агресори, и др. ма исти речник и етикете које су некада (још и данас) лепљене Србима. Непријатељи (Америка, НАТО, и ЕУ) Русије се неће смирити, јер су убијеђени да Вас могу, али и морају поразити, јер им стојите на пљачкашком походу и путу ка азији и богатствима која се тамо налазе, а која они хоће да отму и присвоје само за себе. Реализација њиховог плана ће се примјењивати по опробаним методама над нама Србима, Афганистну, Ираку, Либији, Сирији и другим државама које су имале „плишане револуције“. Зато Браћо Руси, ОПРЕЗ, не заваравајте се да су они (Америка, НАТО, и ЕУ), поклоници и заговарачи МИРА. А пошто морам да Вас у своје тврдње уверим, да имате посла са убицама, а не са миротворцима, мораћу да Вас подсетим на њихова крвава злодела:

Убијање српске деце и цивила, бомбама са осиромашеним уранијумом,
са истим бомбама, убијање новинара,
рушење болница,
ТВ кућа и
Репетитора,
електро постројења,
рушење мостова,
школа,
рушење Кинеске Амбасаде и
убијање кинеског амбасадора и
њихових службеника,
рушење нафтних постројења и складишта нафте и гаса,
фармацеутских фабрика,
разарање и бомбардовање главног града Србије, Београда, и
безброј других цивилних објеката,
не само у Републици Србској,
Србији,
Ираку,
Либији,
Сирији, него и у другим државама у које су извозили своју крваву-демократију.

И то увек по истом сценарију и уз помоћ домаћих издајника, који се налазе у сваком народу, па и у Вашем руском. А које морате онемогућити да западњацима дају подршку и буду њихови пуки извршиоци на терену. Као што су то сад фашистичке банде у Украјини, које су обучавали и плаћали и даље плаћају Ваши непријатељи, научивши их, да се у јавности представљају као опозиција.

Из свега наведенога, медијски рат, који Вам није објављен, је почео, за сад само медијски, а да ли ће прерасти у војни, којега никако не желим, не знам. Е зато ћу још рећи ово, нека Вам је драги Господ Бог у помоћи, да Ваше руководство Руске Федерације, на челу са Господином Председником Владимиром Владимировићем Путином, изнађе прави пут, како би сте зауставили светске силеџије и убице без и једног изгубљеног живота. А да исто тако, омогућите руском народу, који тренутно живи у Украјини (која је на самрти и издише), да може, својом чистом и слободном вољом да се изјасни:

Где хоће, са киме, и у каквој држави жели да живи. Али, да се то њихово изјашњавање, самоопредељење, обзнани целом свету. А такође, да се та њихова одлука, одмах, и без противљења или поговора, уважи и прихвати од целога света, те на терену-територији, полуострву Криму, и осталим регијама и регионима, где до таквог изјашњавања-самоопредељења дође, као таква (њихова воља), и примјени, без опструкција, свађа, или рата. За шта Вам моја маленкост, али убеђен сам и сав правдољубиви свет, даје и даће, пуну подршку, као што Вам је и ја дајем, овим јавним и отвореним писмом,
Браћо Моја, Руска.

Милосав Миле Кнежевић

Милосав Миле Кнежевић

С поштовањем,
српски песник за децу и одрасле,
Милосав Миле Кнежевић,
раб Божији.

Коментариши чланак

Коментара

One comment on “МОЈЕ ОТВОРЕНО ПИСМО, БРАЋИ, РУСИМА!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *