Вијести, Мишљења

Из ЕУ о ЕУ

ОТВОРЕНО ПИСМО “ЕВРОПЕЈЦИМА“ и ЛАЖНИМ СРБСКИМ ПОЛИТИЧАРИМА !

Вама са поквареним душама, лажним политичарима опозиције и позиције, који од 2000. године, залуђујете Српски Род, са отрцаном лажи:
Да ЕУ, за Србе и Србију, као и Републику Српску, нема алтернативе. И не само да ви бесомучно и дрско лажете, већ ви и крадете и издајете Србију, Републику Српску и Србске интересе.
Е, баш ради тога, ја вам и пишем ово отворено писмо и постављам, по мени, најважније питање у име, драгог ми Српског Рода.

КОЈОЈ ВИ ТО ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ – ЕУ, тежите и хрлите.?!

ЕУ која је Србији отела Косово и Метохију, ЕУ која је убила Србски језик, дозвољавајући људској багри и лажовима, да наш Србки језик назову Босанским, Црногорским и Хрватским.

ЕУ која је окупирала, заједно са Американцима Републику Српску, отела јој град Брчко, и осамдесет и три надлежности, да би их пренела на заједничке органе БиХ.
И још увек Србе у Републици Српској стишће и уцењује и неда јој да распише референдум о одцепљењу- самоопредељеу, како би се Срби напокон могли изјаснити и присјединити мајчици Србији.

ЕУ која је забранила изградњу гасовода “Јужни ток” а самим тим чином и развој Србије, нова радна места, као и развој, али и зараду и чисти профит, којег би Србија имала за транспорт гаса, преко своје територије, а и његово (гаса), сигурно и јефтино снабдевање.

ЕУ која нас је заједно са Америком, бездушно и без икаквог повода напала и бомбардовала (Републику Српску 1994/5. а Србију 1999. год.),
стављајући се на страну наших непријатеља.

ЕУ која никада није признала и јавно обзнанила да се над Србким народом у двадесето веку у два светска рата, извршио страшан геноцид и то од Аустро-Угарске монархије, Њемачке и њихових савзника, као и задњи (78 дана злочиначког бомбардовања Србије),
од стране Америке, ЕУ и НАТО-а, двадесет и пет земаља ЕУ су чланице НАТО-а.

ЕУ која нам брани добре и братске односе са Русијом, и то на свим пољима, од културе до привреде, и још тражи,
да Русији уведемо санкције, те тако станемо на страну Руских непријатеља, и загрлимо своје убице и све им опростимо и заборавимо.

ЕУ која је заједно са Америком изазвала рат у Либији, Сирији, па и овај у Украјини, те на власт довела Кијевске фашисте-Бандеровце, а Русији увела санкције и против Русије води најпрљавији и најподлији рат,
којег Русији није објавила.

ЕУ која има двоструке стандарде, не само према Србији, Републици Српској, већ и према другим државама које не мисле и не раде онако како то желе ЕУ и Амерички политичари, а што потврђује најновији пример и однос према Русији.

ЕУ која је бездушна, неморална, неправедна и према нама подозрива, неискрена и непријатељски настројена, јер се не одричемо Руса, Русије, правде, истине и православља.

ЕУ која нам никада није била наклоњена, нити ће бити, без обзира шта Србија или РС. уради.

ЕУ која нас жели, само као своју колонију и јефтину радну снагу, као и наша земна и остала природна богатства, наравно у њиховом приватном власништву. ЕУ која је подељена на класе (немају све чланице ЕУ исти третман и зараду-профит), и у којој има шест класа, прва су: Њемачка, Француска, Енглеска, друга су: Холандија, Данска, Белгија, Шведска, Луксембург, Финска и Италија, трећа су: Шпанија, Португал, Пољска, Ирска, Летонија, Естонија и Литванија, четврта су: Чешка, Словачка, Словенија и Мађарска, пета су. Грчка и Кипар, а шеста су: Румунија, Бугарска и Хрватска. А у којој би то класи, ми, Срби били, са уништеном привредом, школством, моралом, државним институцијама, као и војском, а и шта би то, нашим уласком у ЕУ, од те ЕУ добили.?! Сем диктата и уцена.

Да ли смо злопамтила? Или смо заборабили?

Да ли смо злопамтила? Или смо заборабили?

Ево, то је истина о ЕУ, коју ја износим на видјело дана, како бих Српском Роду, дао више информација о бајци, која се зове ЕУ, а коју нам свакодневно популаришу “европејци” и лажни Србски политичари, а само зарад свога интереса. Уз тврдњу и лаж: Да за Србију ЕУ, нема алтернативу.

А ја тврдим да ИМА, бољу и кориснију, и то у савезу са Русијом и њеним савезницима и пријатељима. Па како буде Русији, нека тако буде и нама! И на крају, ако ја у својим размишљањима грешим, демантујте ме, али само чињеницама, а не хајком и пљувањем.

С поштовањем, Србски песник за децу и одрасле Милосав Миле Кнежевић.

Извор: Миле Кнежевић

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *