Вијести, Живот и Здравље

Дјевојка га је оставила због дебљине: Сада је бодибилдер извајаног тијела и жели га назад

Енглез Џек Дарби (23) се стидео тога што је буцмаст. Бивша га је оставила рекавши му да би хитно требало да оде у теретану. Од тада је одлучио да јој се освети тако што ће је послушати и кренуо је да вјежба. Тамо је 18 мјесеци дизао тегове како би добио мишиће и више је него задовољан резултатима.

Дјевојка га је оставила због дебљине: Сада је бодибилдер извајаног тијела и жели га назад

Студент медицине на Универзитету Лестер провео је 18 мјесеци билдујућу како би био мишићав и сад може да подигне и ствари теже од себе.  

– Шетао сам кампом и примјетио сам да ме дјевојке посматрају. Раније ми је било непријатно и да скинем мајицу, али сада поносно шетам без ње – каже Џек.

Прије четири године Џек се плашио да се скине, јер је мислио да су га његов стомачић и сало чинили непожељним. Редовно је јео брзу храну и пио пиво и брзо је развио пивски стомак.  

Џеку је постало посебно непријатно када је дјевојка почела да га пореди са мишићавим и витким мушкарцима.  

– Никад ми није рекла да сам дебео, али ми је стално причала да треба да идем у теретану. Примјетио сам да гледа све згодне мишићаве мушкарце који прођу када негдје седимо. А кад би видјела неког таквог на телевизији, рекла би ми „можеш и ти бити такав, само ако то желиш“.

Депресиван и под стресом, Џек је почео да једе још више након раскида и угојио се скоро четири килограма.  

А онда је одлучио да промјени све и почео да подиже тегове. Послије шест мјесеци тегова и кардио вјежби, напредак је био видан, али он није хтио да стане ту.  

– Моји пријатељи су били одушевљени. Гледао сам све могуће снимке бодибилдера и фитнес модела на Јутјубу и одлучио сам постанем као и они. Пријатељи су ми се смијали, али ја сам знао да ћу успијети – прича он.

Џек је избацио угљене хидрате из исхране и почео је да тренира сваког јутра прије него што крене на посао у болницу у Лестеру.  

– У почетку сам желио само да се рјешим стомака, али све је то прерасло у нешто више. Дјевојке које ме раније не би ни погледале сада не могу да скину очи с мене – одушевљено прича Џек.  

Дјевојка га је оставила због дебљине: Сада је бодибилдер извајаног тијела и жели га назад

Дјевојка га је оставила због дебљине: Сада је бодибилдер извајаног тијела и жели га назад

Ускоро ће Џек почети да ради као доктор, али се он нада да ће у слободно вријеме моћи да буде и приватни тренер. Изгубио је 19 килограма сала и замјенио га мишићима. Сада има 89 килограма, а висок је 180 центиметара. У мају је Џек учествовао на такмичењу за бодибилдере, „Body Power Festival“, највећој британској фитнес конвенцији.

Извор: Глас Српске

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *