Вијести, Мишљења, Фото и Видео

Буђење?

СТРАХ

– Режим конвертита влада обманама и страхом. Некадашњи шовинисти не подносе никакву критику. Погазили су све у шта су некада веровали и мрзе све нас који знамо какви су примитивци били. Еуропски манири и бриселске флоскуле не могу да прикрију њихов простаклук и неспособност. Некадашњи цензори слободних медија постали су данас њихови господари. Аутоцензура је страшна. Није забележено такво подаништво медија према једном политичару. Да ли можете да замислите сцену да се Слоба тајно оженио и да нико из медија није објавио ниједно слово о томе?

У време окрутног слобизма то није било могуће. Младожењу би опозициони и независни медији рашчеречили у јавности. Мук у медијама је доказ страха оних који треба да шире слободу. Да ли се неки блесави политички олош оженио или је у хомосексуалној вези са неким, то је његова приватна ствар. Јавност то не занима. Али страх медија да о томе пишу, када недељама по својим новинама развлаче личне животе својих противника, најбољи је доказ лажи о европским вредностима. Култ личности једног политичара, мислио сам да смо се од те политичке болести излечили, трајаће врло кратко. Страхом, претњама, уценама и спиновањем јавности се не може владати. Врх је додирнут.Следи сурово суочавање са самим собом.

БЕОГРАД У ВОДИ

– Све лажи политичара су исте пред изборе. Милијарде долара стижу. Арапи нас воле више него себе. Љубав наших политичара према Арапима се најбоље види на фотографији која приказује необичну острашћеност и преданост Аце Драмосера. Погледајте пажљивије ту фотографију. Увек сам тврдио да фотографија више открива него филм или неки опис у књизи. Молио бих стручњаке из психологије и психијатрије да нам објасне ту задивљеност и нежност на слици. О чему се ту ради? Мишљење психијатара је кључно за наше политичко отрежњење. Арапи доносе 2,8 милијарди долара. То режим убацује у буџет. Који ове године треба да плати камату од 1 милијарду евра. И који се стално задужује. Под којим условима Арапи дају новац? Нико нема појма.Државна тајна. Градиће се велики комплекс на води.Градиће се станови, пословни простори и шопинг центи.

У Београду има празних станова које нема ко да купи. Грађани су све сиромашнији. Ко ће да купи те нове станове? Пословног простора има у изобиљу. Предузећа се затварају и радници отпуштају. Ко ће куповати те пословне просторе? О шопинг моловима све сам рекао.

За две протекле године Београд је направио спољнотрговински дефицит од 11,2 милијарди евра. Званична статистика каже да Београд има 106.280 незапослених и 57.525 службеника који раде у администрацијама и разним управама. Када би се паметном економском политиком спољнотрговински дефицит смањио само за 30%, могло би се запослити 700.000 људи у Београду и буџет Београда би порастао за преко 3 милијарди евра. Уместо да се задужујемо од Арапа за 3 милијарде евра, Београђани би сами својим радом пунили буџет Града. Режим о томе не размишља. Они једноставно немају појма о овоме што пишем. Њих то ни не занима. Уместо пропалог пројекта Мост на Ади, прескупог и неефикасног пројекта који је потопио буџет Града, арапске паре ће потпуно торпедовали буџет града. Где је излаз? Грађани на следећим изборима не треба да гласају за политичаре и њихове странке. Понудили смо грађанима Београда нови политички покрет. Гласајте за себе!

ФИАТ

– Посао столећа је дуго био под тајном. Сада већ имамо билансе за 2011 и 2012. Урадио сам стручну анализу тих биланса и то можете да нађете на мом сајту. Ево, кратких информација из тих анализа, јер ће то бити врло интересантно за наше читаоце. Пословни губитак Компаније у две године је износио – 97,591 милиона евра. Капитал Компаније на крају 2012 износио је – 199,532 милиона евра. Укупне обавезе Компаније су – 1,079 милијарди евра. Господо другови, понављам Фабрика аутомобила Србије у Крагујевцу је задужена преко милијарду евра!

Раст задужености у 2012 је износио невероватних 604,853 милиона евра. Компанија, према потписаним Уговором и Подстицајним планом, имају различите подстицајне мере и изузеће од плаћања пореза. То нема ниједна компанија у Србији. Зашто је ФАС добио привилегије да не плаћа обавезе према држави и да му се одлажу доспеле обавезе? Који је смисао ових повластица? Обавезе и губици се гомилају. Да ли је ФАС нови САРТИД? Да ли ће ФИАТ, када заврши финансијску операцију, напустити Србију? Која цену ћемо платити? Менаџемент ФИАТА је недавно изјавио, спајајући се са Крајслером, да они мењају пословну политику и да напуштају производњу серијских аутомобила, јер је велика конкуренција на тржишту, те да се усмеравају само на производњу луксузних аутомобила. Да ли је то наговештај напуштања Србије? О томе политичари не смеју да говоре.

У извештају о пословању ФАС има још интересантних бисера. Рецимо, годишње плате 2.960 радника износе 1,436 милијарди динара, док трошкови експерата износе – 1,556 милијарди динара. Консултантске услуге набавке износе 200 милиона динара. Укупне консултантске услуге експерата су 2,044 милијарде динара или 17.992.950 евра. За тај новац могло је да се упосли нових 4.498 радника. Одложени порези су 3,103 милијарди динара или 27,315 милиона евра. За тај износ се могло запослити – 6.828 радника на новим пословима у држави.

Укупна државна давања за ФАС су износила – 47,562 милијарди динара или 418.679.577 евра. За тај уложени новац држава је могла да упосли 104.670 радника на неким другим пословима. Могла је да има сопствену модерну фабрику. Могла је да има запослених 100.000 у фирмама коопераната. Шта смо добили? КЛМ. Шта је то? К- каросерија, која се увози и овде се само обрађује, Л -лакирање и М – монтажа. Робовска радна снага. Највећи извозник из Србије је некада био и САРТИД. Који су ефекти тог извоза? Морамо да ставимо извоз у односу на увоз Компаније и пословањем. Тада се добија права слика. Зар је ово посао столећа?

РЕЈТИНГ-

Кредитни рејтинг нам је оборен на почетку године, према извештају међународних кредитора. Госпођа гувернерка за то не хаје. Тврди да то неће угрозити наш европски пут. Раст цена на почетку године објашњава да грађани могу да се снабдевају на кванташима и бувљацима. Госпођа гувернерка, све са новом фризуром, прима плату – 679.174,22 динара за посао који не зна да ради и који погрешно ради. Има већу плату од бившег колеге Шошкића, који је имао 650.000 динара. Слагала је да ће имати мању плату. Слагала је као што лаже њена неспособна странка. За њу нема кризе. Нема ни инфлације. Она се не снабдева на бувљацима. Она и њена странка је направила од Србије бувљак. Пад кредитног рејтинга ће довести до раста камата на наше зајмове. Све веће камате ће потпуно уништити наш буџет. Грађани ће морати да раде само за камате. Србија је дужничком ропству. Побуном можемо скинути јарам.

УБИСТВА –

Драматична најава Аце Првог Драмосера да убиство шест дечака у Пећи 14.децембра 1998 године нису извршили ОВК, нити МИ6 или САС, каже да ми са тим обавештајним службама имамо одличне односе, невероватна искреност политичара који признаје своје добре односе са страним обавештајним службама, нешто што је незамисливо у Енглеској, само су доказ потпуног лудила режима. Па, ко су онда убице?
Раде Марковић тврди да је убица Легија и његова екипа за чишћење, а Легија тврди да је налоге издао Раде Марковић како би се Албанци окривили за злочине и како би српска полиција почела чишћење. Невероватно! Нема државе на свету која саму себе оптужује за злочин.Озбиљне државе све то решавају по кратком поступку. Нема велике приче. Злочинци се строго кажњавају. Без узнемиравања јавности. Држава мора да брани свој интегритет. Не могу политичари на томе граде свој рејтинг. Не прави се рејтинг на крвавом злочину. Два робијаша се оптужују. Спасавају се уништавајући сопствену државу. Нешто важно је прескочено.

У периоду 1995 до краја 1998 ОВК је извршила 1.845 терористичких напада. Убијено је на зверски начин 364 људи, међу њима 87 Албанаца који су подржавали и бранили Србе, у току 1998 отето је укупно 249 лица, убијено је 21 и 127 је нестало, па се сматра да су убијени и да су им органи извађени и препродани светским медицинским клиникама.

Сви подаци говоре да се ОВК налазио у офанзиви и да никакво убиство шест дечака није могла да покрене српску полицију на чишћење, јер је увелико трајао рат са терористима. Лажи робијаша показују њихову јајарску природу. Градити оптужнице на тим лажима могу само политички дилетанти. Исти они који хапсе Мишковиће, мада немају стручњаке који ће урадити чврсту оптужнице. Борба против криминала се заснива на томе да се гради култ личности једног незрелог клинца, који је фасциниран државнимм почастима, заставама и богатством Арапа. Све је промашај. Нема пресуда. Нема законске пленидбе отете имовине. Мишковић пије вино на Копаонику и припрема нову странку за изборе. Тражиће и одштету за хапшење. Коју ће морати да плате порески обвезници, јер дилетанти воде државу. Решено је и убиство Ћурувије. Сви славе Првога. Нико не чује глас жене настрадалог да то нису убице. Није битно! Важан је рејтинг! Иду избори! Треба сам освојити сву власт по сваку цену.

Бранко Драгаш

Бранко Драгаш

БУЂЕЊЕ

– Почело је буђење грађана. Све већи број људи ми се јавља и подржава мој рад. То није моја заслуга. То је – дух времена. Моја привилегија, за коју сам се изборио, да могу да пишем оно што грађани мисле. Већина грађана више не верује ниједном политичару. Они који им верују су у страху. Морају да гласају јер су уцењени. Плаше се да не изгубе радно место .

У кризи се тешко налази посао. Огромно је незадовољство у СНС. Странка пуца по свим шавовима. Само се о томе ћути. Као о женидби. Издајничка политика је отрезнила родољубе. Изостанак закона о конфискацији имовине тајкуна,разочарала је осиромашене. Потпуно погрешна економска политика је удаљила привреднике. Изборна превара се више не може сакрити. Невоље сиромашних и банкрот државе ће отрезнити све опијене лажном причом о борби против корупције. Београдом управљају Човић и Весић.
Српска неспособна странка нема ни решења ни кадрове.Најгори политички олош је прелетео у ту странку и тако довео до њеног краха. Наредни избори ће то показати. Странка се свакога дана урушава. Први је опијен својим ликом и огледа се у очима својих јапијеваца и објективима телевизијских камера. Медији потхрањују његово лудило. Грађани морају да казне издајничку политику.Надувани балон лажи, обмана и уцена мора да пукне до краја године.Ништа нису урадили од како су на власти. Ништа неће ни да ураде. Грађани немају избора. Морају да се побуне. Побуна почиње буђењем.

Не могу да нам промене свест шовинисти и примитивци. Лажови и паразити. Не треба да нам говоре о протестантском моралу они који немају никакав морал. Они који су издали свога кума. Они који признају да раде за стране обавештајне службе. Упркос свему, оптимиста сам. Тешка економска ситуација је довела до наглог отрежњења грађана. Сада грађани треба да се удружују и да организовано изађу на изборе. Грађани против политичког олоша. Сва политичка питања су истрошена. Остаје нам само – економија! Економија треба да нас удружи. Економијом треба да се избавимо из садашњег стања. Економија мора да победи политику. Економија мора да заузда политику и да је стави под своју контролу. Политика без политичара. Економија без тајкуна. Народни капитализам. Грађани којима нико неће мењати свест. Свест се не мења, него се подиже. То могу да ураде само нови људи. Гласајте за нове људе. Гласајте за себе. Србија је на историјској прекретници. Буђењем грађана до слободе Србије.

Извор: Таблоид/Бранко Драгаш

https://www.youtube.com/watch?v=bK8WoNp7IVE

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *