Вијести, Мишљења

Бранко Драгаш: Полицијска мафија

УЦЕНЕ
Бранко Драгаш, 29.05.2014

Премијеров лични билтен објављује: Полицијска мафија држи у фиоци све политичке лидере. Све? Значи и њега? Да. Потврђује. Покушали су и њега да уцене. Неке будалаштине око тога да је његов син претукао неке момке. Он је одмах спремио оставку. Хтео је да прочита текст оставке на својој телевизији ПИНК. Међутим, одлучио је да провери информацију. Није била тачна.Хтели су на брзака да га изваћаре. Хтели су да он да оставку и да тако оде са власти. Мирно. Одговорно. Како то ради Аца Драмосер.

ПИНК је увек ту. Уз њега. И када је на власти и када намерава да поднесе оставку. ПИНК је вечит, само су политичари смењиви.На нашу несрећу, Аца Драмосер није дао оставку. Остао је да нас до краја уништи.

Анализирајмо насловну страницу Драмосеровог билтена. Полицијска мафија држи у фиоци све политичке лидере. Имамо јавно признање да у полицији постоји мафија. То потврђује и нови министар полиције чувени Неша Слина. Када премијер и министар полиције, који последње две године обављају важне државне функције у земљи, онда је то доказ њихове потпуне неспособности и политичке корумпираности. Ко је одговоран што у полицији има полицијска мафија? Бивши министар полиције Мали Слоба. Да ли је он ухапшен? Није. Постао је министар спољних послова. Коалициони партнер је онима који нас данас шокирају са вестима да у полицији постоји полицијска мафија.

Коалициони партнер је био и у прошлој влади. Шта то значи?Каква је политичка порука грађанима послата? Упркос томе што је бивши министар полиције главни кривац за формирање мафије у полицији, Драмосер га је узео за коалиционог партнера и тако га амнестирао,преузимајући његов део одговорности за формирање полицијске мафије.

Грађани Србије морају бити престрављени када им најмоћнији човек у држави отворено саопштава да у Србији има полицијске мафије. Зашто их не похапсиш? Зашто нама говориш? Зар то није твој проблем кога мораш да решаваш у опису свога посла? Шта тражиш од грађана? Дали су ти 48% гласова да хапсиш те бандите у полицији и да их приведеш закону. Зашто то не радиш? Ко ти сада смета?

Израз – држи у фиоци – употребљава се да покаже како полицијска мафија уцењује све политичаре. Све, кажеш. То значи и тебе. То значи да полицијска мафија држи у шаци све политичаре. То значи да државом не управљају политичари, него полицијска мафија. Зар то није страшно?

Ако полицијска мафија управља државом, онда она то ради у свом , мафијашком интереси. Значи демагогија о демократији и слободним медијима је лаж, јер друштвом управља полицијска мафија.

Када полицијска мафија уцењује све политичке лидере, онда је то доказ да има материјала којим их уцењује. Полицијска мафија поседује прљав веш свих политичара. Драмосер је исто уцењен, јер његов прљав веш држи полицијска мафија. Да ли вас, што читате ове редове, уцењује полицијска мафија? Не уцењује. Зашто вас не уцењује? Зато што нисте политичар и немате прљав веш. Ви држите до своје чистоте и не дозвољавате да вас упрљају. То је ваша предност и ваш избор.

Полицијска мафија?

Полицијска мафија?

Аца Драмосер је превазишао сам себе у слаткастој патетици. Полицијска мафија уцењује политички олош. Уцењује јер имају разлог. И Драмосера су уцењивали. Драмосер има прљав веш. Он је исто прљав. Чим га уцењују. Значи да је политички олош.

Аца Драмосер отворено признаје да је политички олош.

Beograd, 29.05.2014

Извор: Бранко Драгаш

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *