Вијести, Мишљења

Бранко Драгаш: Обама

ОБАМА

Објављено 8. август 2014.

ПРОМЕНА!

Тако је гласио слоган нове наде посрнуле америчке политике. Црнац. Демократа. Млад. Перспективан. Визионар. Медији су створили нови бренд америчке политике. Нову наду. Обичан, мали Американац је очекивао да се деси чудо. Очекивао је системске промене које ће му укинути дужничко ропство. Свет је поверовао у новог политичког лидера Америке. Очекивали су миротворца који ће зауставити ратну машинерију Пентагона. Државника који ће ФЕД-у укинути лиценцу од 24.01.1913. Демократу који ће заврнути шију бандитима са Вол Стрита. И шта је од тога свега било?

Ништа !
Превара!

Политичар у успону, који је 2002. године заједно са Џесијем Џејмсом учествовао на антиратним просторима и критиковао „ГЛУПИ РАТ“ у Ираку, када је постао председник САД, није прошло ни неколико месеци, наставио је рат у Авганистану, исценирао је арапско пролеће, организовао НАТО интервенцију у Либији, интервенцију у Сирији и данас је главна логистика за рат у Украјини. У борби против тероризма је организовао циљане ликвидације. Организовао је наставак изградње радних логора-ФЕМА. За све то што је радио добио је Нобелову награду за мир. Апсурд? Не, тако функционише тај свет. Окрутни свет неолибералног капитализма у распаду. Државним насиљем покушавају да одрже олигархијски поредак.

Председник Америке нема никакву власт.
Он је само глумац. Игра у комаду кога режира Велики Брат.
Писац тога комада је Фамилија. Комад треба да буде крвав, јер је проливање туђе крви добар бизнис. Када се гине у великим светским ратовима, онда се и велики новац прави.Нарочито профитирају они на чијој се територији ратови не воде.

Рушење СТЦ, борба против тероризма и интервенције по свету продужавале су агонију Империје у растројству. Куповали су време да се не сучеле са истином, погубном истином да не може опстати држава на штампању лажног долара. Коју од 1971. године уваљују читавом свету, па су тако су затровали светски финансијски систем који више не може да опстане, јер је банкротирао. Једно од могућих решења да се избегне грађански рат у Империји је да настане велики светски рат и тако да се избришу сви унутрашњи дугови, док би америчка индустрија добила прилику да се покрене са мртве тачке и поново, зараћеним странама, почне испоручивати оружје и робу.

То је та крвава драма која се игра пред нашим очима.
Страдају невини људи да би један умрли, банкротирани и неодрживи систем преваре, лажи, обмане и крађе, који се заснива на штампању лажног долара и медијској манипулацији, вампирски, на туђој проливеној крви, наставио да траје.

Обама је само пајац у том крвавом игроказу.

Његова изјава од прошле недеље најбољи је доказ да се велико зло надвило над човечанством, да управљачи света нису завршили свој паклени план поробљавања планете, него да данас интезивно раде на томе, палећи туђе куће и убијајући невине људе.

Обама је изјавио, одговарајући својим критичарима, да су „очигледно људи заборавили да Америка, као највећа држава на Земљи, још увек нема комплетну контролу света“

Барак Обама - светска обмана?

Барак Обама – светска обмана?

Још увек нема?
Они су незадовољни што још увек нема.
Они су незадовољни што то до данас нису остварили.
Комплетну контролу света?!?
То је намера њихова.
Опасна намера болесне Фамилије.
Шисофрене психопате намеравају да комплетну контролу света ставе под своју контролу.

Коме је успело у историји да стави комплетну контролу света под својом контролом?
Како су ти лудаци прошли?

Господо другови, да ли вам је јасно у каквом опасном вртлогу се налазимо?
Да ли вам је јасно куда савремени свет иде?
Сукоб цивилизације.
Рат.
Страдања.

Морамо се припремити за велике невоље.
Србији воде потпуно неспособни људи.
Плаћени издајници.
Психопате.
Они нас поново гурају у невољу.
Ништа не разумеју.

Обама је само пренео поруку.
Паметном доста!

Београд, 08.08.2014

Извор: Бранко Драгаш

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *