Технологија и Наука

Стиже таблет из “Самсунга“ дизајниран за децу

teh-samsung-galaxytab3-kids_620x0

„Самсунг електроникс“ лансираће Самсунг Галакси Таб 3 Кидс, таблет посебно израђен за децу, са едукативним апликацијама и безбедносним функцијама које родитељи желе. Како се наводи у саопштењу компаније, Галакси Таб 3 Кидс долази са већ инсталираним најбоље рангираним апликацијама за децу и са новим концептом дечја продавница (Kid’s Store), усмереним ка развоју едукативних примена технологије намењених деци.

Садржај који је већ инсталиран у уређају обухвата образовне апликације, игрице, забавне апликације и апликације за електронске књиге. Таблет такође омогућава родитељима да одаберу апликације којима ће њихова деца имати приступ, помоћу Application Manager опције за контролу апликација, али и да одређеном апликацијом подесе временска ограничења за коришћење таблета.

Када програмирано време истекне, екран уређаја се закључава и појављује се поље за унос лозинке – родитељ или нека друга одрасла особа морају унети лозинку како би се уређај откључао.

Са дуал-кор процесором од 1,2ГХз, 1ГБ РАМ-а, стражњом камером од три мегапиксела и предњом од 1,3 мегапиксела, Самсунг Галакси Таб 3 Кидс има снагу и перформансе које очекујете од Самсунг Галакси таблет уређаја, а дизајниран је тако да деци пружи узбудљиво, интерактивно искуство.

Уз овај таблет биће доступно и кућиште за децу, које је посебно дизајнирано да олакша деци држање и које има више могућности различитог постављања на постоље. Кућиште такође има Ц-Пен стилус уређај са одговарајућом дршком која се лако хвата, што деци омогућава да се забављају цртањем без бојазни да ће тако оставити трагове на другим предметима. Самсунг Галакси Таб 3 Кидс ће бити доступан у Кореји почетком септембра, а потом и широм Кине, Европе, САД, Африке, Јужне Америке и Југоисточне Азије у септембру.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *