Спорт

Забрањена препродаја улазница и улазак навијачима Хрватске на Маракану

sp-hrvati_620x0

Београд – Фудбалски савез Србије саопштењем је обавестио јавност са условима продаје улазница и присуствовања квалификационој утакмици за одлазак на СП 2014. између „орлова“ и Хрватске.

Дуел високог ризика на програму је 6. септембра на „Маракани“, а у склопу припрема за организацију утакмице ФСС жели да јавност упозна са општим условима у вези продаје улазница и присуствовања на утакмици.
Општи услови за продају улазница и присуствовања на утакмици су:

1. Фудбалски савез Србије (у даљем тексту „ФСС“) је искључиви власник свих улазница. Кориштење улазница и одредбе везане за улазак на стадион ФК „Црвена звезда“ (у даљем тексту „Стадион“) предмет су ових општих услова које је усвојио ФСС, правила понашања на Стадиону дефинисана у Плану превентивног деловања и садржана у саопштењима ФСС, као и свих других надлежних закона и прописа.

2.Потписаним споразумом између ФСС и Хрватског ногометног савеза, договорено је да фудбалски савези на гостовањима не воде своје навијаче. У складу са тим, навијачима Хрватског ногометног савеза није дозвољен улазак у стадион.

3. У случају евентуалног лоцирања навијача Хрватског ногометног савеза на трибинама стадиона, исти ће одмах бити удаљен са стадиона, уз накнадно покретање поступка за законску одговорност.

4. Само навијачи фудбалске репрезентације Србије уз валидну улазницу могу присустовати утакмици између фудбалских репрезентација Србије и Хрватске.

5. Улазнице за утакмицу између фудбалских репрезентација Србије и Хрватске се искључиво могу продати на званичним местима, односно уступити само навијачима фудбалске репрезентације Србије.

6. Носиоцем улазнице се сматра лице које је непосредни купац улазнице на начин и местима које је одредио ФСС. Једно лице може купити највише четири улазнице и одговорно је за преношење права коришћења улазница у складу са овим општим условима.

7. ФСС не даје сагласност носиоцу улазнице да пренесе права коришћења улазнице лицу коме је из безбедносних разлога забрањено присуствовање на фудбалским утакмицама или да препродаје улазнице.

8. Подаци о носиоцу улазнице се евидентирају приликом куповине улазнице. Носилац улазнице прихвата и сагласан је да ФСС има право прикупити, обрадити и користити његове личне податке у сврху организације и администрације утакмице. ФСС може уступити прикупљене личне податке трећим лицима (првенствено у вези с организацијом и администрацијом продаје улазница) и полицији у складу са законом.

9. Корисник улазнице је лице коме је носилац улазнице уступио улазницу. Корисник улазнице не може уступити улазницу другом кориснику, без сагласности носиоца улазнице.

10. Сваки носилац или корисник улазнице може користити улазницу за потребе уласка на стадион и мора поштовати одредбе ових општих услова, правила понашања на Стадиону, прописана законом и прописима ФСС.

11. ФСС или друга уговором предвиђена страна су овлашћене да изврше контролу улазница, а уз помоћ полицијских службеника и да обављају идентификацијску проверу носиоца односно корисника улазнице приликом уласка у Стадион.

12. Ако се права преношења и коришћења улазнице врше супротно овим општим правилима, улазница ће се аутоматски прогласити неважећом, а лицу које поседује улазницу ће се ускратити могућност уласка на Стадион или ће се удаљити са Стадиона. ФСС у том случају неће носиоцу или кориснику улазнице рефундирати вредност те улазнице.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *