Спорт

Троицки за РТРС: Хтјели су да ми униште каријеру

000779

Виктор Троицки, суспендовани српски тенисер, изјавио је данас да је пресуда Суда за спортску арбитражу (CAS) у Лозани има за циљ да му уништи каријеру.

„Хтјели су да униште двије каријере: Чилићу и мени. Успјели су да ме срозају, да ми дају годину дана суспензије и да кренем од нуле. Заиста ми је ужасно и надам се да ћу из овог изаћи јачи“, рекао је Троицки у телефонској изјави за РТРС.

Он је додао да има у плану да тренира наредних годину дана, јер му „сада једино то преостаје“. Према његовим ријечима, није расположен да више даје изјаве, јер му је заиста преко главе свега и не осјећа се добро.

Троицки се захвалио свима на подршци, коју су му пружили и додао да му она много значи.

„Драго ми је да су сви стали уз мене: Доказали су да су не само велики тенисери него и да су велики пријатељи и заиста, Ноле, Јанко, Зики и остали свјетски тенисери стали су на моју страну и ја сам им стварно захвалан на томе. То никада нећу заборавити“, закључио је Троицки.

Подсјећамо, Суд за спортску арбитражу (CAS) у Лозани, донио је коначну одлуку да се Виктор Троицки суспендује на 12 мјесеци, због избјегавања тестирања на допинг.

Троицки ће се на терен вратити 15. јула наредне године и почеће од нуле, односно биће му избрисани сви бодови на АТП листи.

ИТФ је крајем јула суспендовала Троицког због кршења правила о допингу.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *