Спорт

Петковић потписао за Звезду

032039

Досадашњи фудбалер ОФК Београда Марко Петковић потписао је данас четворогодишњи уговор са Црвеном звездом и тако окончао „сапуницу“, пошто је до пре неколико дана био на прагу Партизана.

„Хвала ОФК Београду што ми је омогућио да пређем у Звезду. Волио бих да будем дио генерације који ће прекинути шампионски низ Партизана. Не бих се враћао на претходне дане, било је шта је било“, казао је Петковић на конференцији за новинаре на стадиону Црвене звезде. Он ће у новом клубу носити дрес са бројем два. Спортски директор Црвене звезде Зоран Стојадиновић открио је финансијске детаље трансфера. Црвено-бели ће на име обештећења платити 200.000 евра, а ОФК Београду ће припасти и 25 одсто новца од трансфера када Петковић буде напуштао Звезду.

„Борили смо се за Петковића. На наше задовољство потписао је уговор са Звездом. То што се десило са договором ОФК Београда и Партизана, мислим да ипак играч има главну ријеч у преговорима. Знам да смо ми потписали тројни уговор, два клуба и Петковић. Дечко је звездаш и хтио је да дође овдје. Није постојала дилема“, истакао је Стојадиновић.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *