Спорт

Нови селектор Србије – Тумба или Пикси?

srb-th

Како преноси „Спортски журнал“, ФСС се помирио са чињеницом да губи Синишу Михајловића, и брже-боље се дао у потрагу за његовим наследником. У овом тренутку, наводно, фигурирају два тренера који су запажене резултате остварили у Азији – Љубиша Тумбаковић и Драган Стојковић Пикси.

„Спортски журнал“ пише да су Љубиша Тумбаковић и Драган Стојковић најозбиљнији кандидати да наследе Синишу Михајловића на месту селектора фудбалске репрезентације Србије.

Како се наводи, Михајловић је постигао договор да преузме италијанску Сампдорију, у којој је некада наступао као играч. Ово у пракси значи да ће Србије, након утакмице против селекције новинара у уторак, остати без селектора.

Са Михајловићем у Сампдорију наводно одлази и члан стручног штаба репрезентације Ненад Сакић, такође некадашњи фудбалер италијанске екипе.

Фудбалски савез Србије се већ активно дао у потрагу за селектором, а први пик је Љубиша Тумбаковић, доскорашњи тренер кинеског Вухан Зала; у трци је и Драган Стојковић, наравно после завршетка сарадње са јапанском Нагојом.

У уторак би требало да буде и обелодањена вест о Михајловићевом одласку.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *