Вијести, Спорт

Новак: Заиста најбоља година у мом животу

МОЈА СУПРУГА МИ ЈЕ ВЕЛИКА ПОДРШКА, ЉУБАВ И СРЕЋА, САДА, КАД НАС ЈЕ ТРОЈЕ, СВЕ ЈЕ ДОБИЛО ДОДАТНИ СМИСАО

        Српски тенисер се са радошћу присећа лепих догађаја из године за нама.

        Новак Ђоковић заувек ће памтити 2014. годину. Освојио је не само Вимблдон, већ и друге велике турнире, али највише тога издешавало му се на приватном плану.

        Оженио је дугогодишњу девојку Јелену и постао отац малог Стефана.

         „Ово је заиста најбоља година у мом животу. Основао сам породицу, постао отац, и то су ствари које су потпуно промениле мене лично и свему дале другачији смисао. Осећам се испуњеније и комплетније, срећан до те мере да је то тешко изразити и описати. Мислим да је сада довољно само ценити све те околности и чинити све да те ствари наставе да се крећу у овом правцу“, рекао је он у интервјуу „Политици“.

         „Трудим се да колико могу помогнем Јелени и поделим обавезе са њом. Устајање у току ноћи, мењање пелена, ношење бебе, шетње… Као и многи други очеви. Моја супруга ми је велика подршка, љубав и срећа. Сада, кад нас је троје, све је добило додатни смисао“.

Новак и Јелена

Новак и Јелена

Тенисер је казао и да малог Стефана неће терати да се бави спортом, јер ни њега ни Јелену родитељи нису приморавали ни на шта, али да је уверен да деца морају рекреативно да се баве спортом, што и пропагира кроз своју фондацију. „Пратићемо његове склоности и таленте, и бићемо ту да ради ствари које уме и воли. Једно је хоби, а друго форсирање деце“, рекао је новопечени тата.

Мондо

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *