Спорт

Ђоковићева књига „Сервираj за победу“ руши рекорд

110781

БEOГРAД – Издавачка кућа „Лагуна“ и компаниjа „Новости“ представили су данас књигу Новака Ђоковића „Сервираj за победу“, коjа би према првим подацима требало да обори све рекорде када jе у питању броj продатих примерака.

Први тираж књиге jе 60.000 примерака, а према речима Деjана Папића из „Лагуне“ и Ратка Дмитровић из „Новости“, уколико се настави садашњи тренед продаjе, могућа су и нова издања.

Папић jе истакао да jе од 4. октобра када jе књига обjављена продато 5.000 примерака, не рачунаjући киоске компаниjе „Новости“.
„Oво jе за нас већ сада књига године и очекуjемо да обори рекорде у продаjи, али и када jе у питању публицитет. Природна jе наша сарадња са Новостима, поготово jер се ради о књизи Србина коjи jе по много чему броj jедан у свету“, рекао jе Папић на промоциjи у књижари „Лагуна“ у Студентском културном центру у Београду.

Oн jе додао да Ђоковић неће моћи да дође на београдски Саjам књига, али ће се потрудити да организуjе промоциjу са српским тенисером уочи финала Деjвис купа против Чешке коjе се игра у Београду.

Директор и главни одговорни уредник компаниjе „Новости“ Ратко Дмитровић казао jе да ова књига може да буде добар орjентир за све младе људе, а поготово спортисте коjе желе да буду успешни.
„У овоj књизи доминира прича о Новаковоj исхрани, коjа jе испоставило се, била пресудни корак на путу ка успеху и месту броj jедан на свету. Oва књига има и одређену мисиjу и наравно да jе важно што jе jедан човек из нашег народа у самом светском врху“, рекао jе Дмитровић.

Kњига „Сервираj за победу“ већ jе обjављена у СAД и тамо jе такође веома популарна.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *