Спорт

Баста: Желимо да оставимо што бољи утисак против Русиjе

sp-basta

БEOГРAД – Српски фудбалски репрезентативац Душан Баста изjавио jе данас да национални тим може да пружи снажан отпор селекциjи Русиjе у приjатељском мечу у Дубаиjу.

„Знамо сви колико вреде руски репрезентативци. Сама чињеница да су се пласирали директно на СП у jедноj тешкоj групи довољно говори о њиховом квалитету. Имаjу сjаjног селектора, фабиjа Kапела, и биће то веома лепа и занимљива утакмица. Mорамо да уђемо у меч исто као што смо то учинили против Велса и Mакедониjе и неће бити проблема. Сви ти играчи долазе из веома jаке руске лиге, иако се не слажем са онима коjи тврде да jе она преузела примат од италиjанске“, рекао jе Баста за саjт фудбалског савеза Србиjе (фШ).

Убедљиво наjбољи поjединац последње квалификационе утакмице против Mакедониjе у Jагодини, открио jе да играчи имаjу проблема да се привикну на временску разлику и климу у Дубаиjу.

„Jа сам заиста имао дан у Jагодини, али тешко jе играти на том нивоу баш сваки пут. Биће и отежани услови за игру, мало нас мучи ова промена климе и временска разлика, али сигуран сам да ће до петка увече све доћи на своjе место. Нису нас пореметиле приче коjе стижу из Италиjе о наводном ангажману селектора, сконцентрисани смо искључиво на терен и на обавезе коjе имамо. Желимо да пружимо максимум и оставимо што бољи утисак против Русиjе“, додао jе Баста.

Утакмица између Србиjе и Русиjе на програму jе сутра од 17.30 у Дубаиjу, док се „орлови“ четири дана касниjе састаjу са селекциjом новинара у Ужицу.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *