Мишљења

Смрт мале Тијане Огњановић, жалост и срамота Србије!

Игор Влаховић Игор: Губитак мале Тијане, срамота и жалост Србије!

Игор Влаховић Игор: Губитак мале Тијане, срамота и жалост Србије!

Пише: Игор Влаховић Игор

Ово је велики губитак за Србију и цели Свет.

Не, Србија, није изгубила неког, револуционаристички настројеног државника, политичара, лопова.

Србија је изгубила једно младо и невино биће, које је, брижљиво изабравши малог плишаног Бамбија, да јој прави друштво, кренула на далек пут, како би се изборила за оно елементарно право сваког живог бића – ПРАВО НА ЖИВОТ.
Успевши да уједини читав балкански род, кренула је на тај далек пут свог спасења, храбро и поносно, али, неодговорношћу српских државника, политичара, лопова, у виду непружања било какве новчане помоћи, нажалост, кренула је касно.

Даници, Луки, Милици…..придружила се и мала Тијана Огњановић.
Сви су они отишли у најдивније пределе Раја. Чини се, пре времена. Али, једно је истина, са задатком, да нас својом тешком земаљским мукама уједине, и својим одласком кажу нам – “Хвала Вам, ми смо сада у Рају, а где сте ви, где су наши другари, а ваша деца”.

Да, народе, запитајмо се где смо и где су наша деца. Каква нас све то демони судбине, још чекају?
Зашто трпимо све те сатанисте на власти, по министарствима, по скупштинама, по политичким партијама, по невладиним организацијама, као и масу оних, који се индиректније и индискретније, крећу по сатанистичкој политици…Све њих, којима је лични интерес најсветија ствар у њиховим, духовно јадним и бедним животима,…Све њих, којима су баснословне плате, луксузне виле, јахте, авиони, лимузине, путовања, концерти страначки подобних, фолк певачица и пропалих рокера, важнији од свега, на овом свету,…Све њих, који нас уништавају, константно стварајући нам све већу беду, све гора психичка стања, све лошије здравље…Постепено нас убијају, а нашој деци, ни тако уклет живот не желе. Само, поставите питање – Зашто се, макар једног цвањцика, за голе животе наших Анђела, та говна не одрекоше?

Докле ћемо, тако предани свим тим политичким сатанистима, да плачемо за њима, нашим анђелима, Тијаном, Даницом, Луком…и ко зна колико још, не дај Боже, њихових малих и старијих другара, којима живот о концу виси,…Уместо да, из њихових тужних земаљских судбина, извучемо лекцију, и, једном за свагда, злу политичких сатаниста, које нас, све више обузима, кажемо НЕ”!

Дигнимо свој глас, збацимо их. Збацимо их, ако треба, а изгледа да треба, и куком и мотиком. Збацимо их, ако треба, а изгледа да треба, и куком и мотиком, те доведимо честите и поштене, којих, у овој нашој Србији, још увек, има много,…само је потребно да се осврнемо око себе, како би, ове чињенице, постали свесни.

Немојмо грешити, вођени мишљу да ћемо, најзад, када се искупимо од свих грехова, доћи у Рај. Нећемо, ма колико себе доживљавали жртвама једног тужног и ружног времена, у коме политички сатанисти проговорише и обогатише се. Господ је бескрајно милостив, па, тако, као што Он љуби нас, и ми морамо љубити њега. Морамо заслужити Рај, услишити Његову Свевишњу жељу, тиме што ћемо за свога земаљскога живота, непрестано давати доприносе у стварању, једног хуманог поретка.

Помажући Тијани и другим Анђелима, доказали смо да то можемо. Наставићемо да помажемо, али да би наша помоћ била сврсисходна, морамо се ослободити њиховог политичког сатанизма, њиховог самољубља и болесне похлепе, њихових, од свега, па и голих живота деце, важнијих баснословних плата, луксузних вила, јахти, авиона, лимузина, путовања, концерата страначки подобних, фолк певачица и пропалих рокера,…
Морамо…Захваљујући, њиховом политичком сатанизму, њиховом самољубљу и болесној похлепи, наше, ионако мале могућности да материјално помогнемо нашој деци у несрећи, бивају све мање,… нестају…!
Тешко је збацити их, навевши их тако на Господњи пут, најпре покајања, а затим учења. Тешко је, али морамо…Морамо бити сложни!!!

У супротном, остаћемо на нивоу њихових саучесника у онемогућавању нових покољења да проживе свој Земљски живот!!!

Када је дотле дошло, за крај ћу рећи, само – На младима Свет остаје. …Надам се, да сте ме исправно разумели…

П.С. Тијана, Анђеле, буди спокојна у Рају, и молим ти се, најискреније, заједно са свим својим малим другарима и свим Божијим бићима, просветли нас и даруј нам снаге да постанемо већи људи.
Амин!

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *