Хуманитарне акције

Спасимо дечака Дејана Марића који има тумор на мозгу!

540942_192011140936999_2024018323_n-365x487

Удахните дубоко пре него кренете да читате следеће редове! Зашто Господ дозволи страдања и искушења тамо где не би требало да их буде зна само Он. Сви се са разлогом питамо зашто су увек на удару невина деца, ти мали анђели који ником ништа лоше нису учинили, али ето и то се дешава у временима која су нас задесила. Рат је иза нас, па се последице изгледа тек сада осете јер све је више деце болесно и требају помоћ, а економска ситуација је таква да родитељи често немају средства да им помогну. ТУЖНО али истинито.

Породица Марић није ни слутила шта ће да их снађе изненада. Наиме, једног дана син Дејан је само пао на путу до школе да би лекари открили да има тумор на мозгу који је захтевао хитну интервенцију. Уследио је ШОК у породици. Сузе, страх, јецаји и бол нису напуштали душе забринутих родитеља Предрага и Иване који имају још једног млађег сина Дарија. Урађене су две операције али налази за малог Дејана нису добри. Отац повремено ради хонорарно као возач камиона, а мајка је без посла.

Трошкови за путовање у болницу у Београду су доста велики за њих јер без новца немају куда а детету је живот угрожен. Дејан прима хемотерапију па су скоро свака четири дана на путу Зворник-Београд-Зворник. И зла судбина је баш допринела да отац нема ангажмана сада када им је новац преко потребан. Једва су изустили да им је потребна помоћ добрих људи јер они не знају како даље да обезбеде детету лечење у српској престоници.

Иначе одређене трошкове је покрио фонд здравственог осигурања али лекови нису укључени у то па породица Марић овим путем јавно апелује на све хумане људе из било ког краја света да им помогну у складу са својим могућностима.

http://youtu.be/ar55sQ18pro

Уколико живите у БиХ, новац им уплатите на КМ рачун отворен у „Uni credit“ банци:

5514 5025 4997 8727 на име Ивана Марић

За уплате преко Western Uniona вреде следећи подаци:

Ивана Марић, 75 406 Осмаци, Босна и Херцеговина. Инфо телефон на који можете да породици Марић јавите број уплате је +387 65 475 997.

Покажите и овог пута висок степен разумевања, људскости и хуманости и не дозволимо да немаштина и даље изазива сузе и патњу породице Марић која се јуначки бори да опстане и сачува здравље пре свега деветогодишњег сина али и мајке Иване која има исту болест као и мали Дејан. Немојте мислити да се несрећа и болест дешавају само тамо неким људима. Никада не знате шта носи сутра. Мислите на своју децу и своју будућност. ПОМОЗИТЕ ДА СПАСИМО ДЕЈАНА МАРИЋА!

С поштовањем

Велимир Ремић

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *